ΣΙΝΕ

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

«Βάλς με δώδεκα θεούς»: Τα νέα επεισόδια (103 - 104 - 105 - 106 - 107)

Όσο και αν ο Λευτέρης με την Άννα προσπαθούν να βρουν τη δύναμη για να στηρίξουν την Ελπίδα στον δύσκολο και...

ΑΝΤ1: Καθημερινά στις 17:50

Δευτέρα 5/5

103o επεισόδιο
Όσο και αν ο Λευτέρης με την Άννα προσπαθούν να βρουν τη δύναμη για να στηρίξουν την Ελπίδα στον δύσκολο και αβέβαιο αγώνα της, εκείνη βουλιάζει κάθε τόσο στην απελπισία. 
Η Ναταλία αναστατώνεται για τα καλά από τον υπαινιγμό του Φίλιππου σχετικά με τα αισθήματα του Αντρέα για εκείνη, με αποτέλεσμα η συμπεριφορά της να γίνει αλλόκοτη. 

Όμως η παρέμβαση της Μαρίνας, θα την οδηγήσει να στήσει ένα προξενιό που πιστεύει ότι θα βοηθήσει στη διαλεύκανση του «μυστηρίου». 
Την ίδια στιγμή η Ευγενία πετά στον έβδομο ουρανό και σχεδιάζει τη νέα της ζωή με τον Χρήστο, αγνοώντας όμως το γύρισμα της τύχης, την οικονομική καταστροφή που τον οδηγεί στην εξαφάνιση. 
Στην Αθήνα ο Άρης πίσω από τη θλίψη της Έλλης για την επιστροφή του στην Κύπρο, ανακαλύπτει και την κρυμμένη πικρία της για τον Νικήτα. 

Η ορμητική του πρόκληση οδηγεί τη μητέρα του να ετοιμάσει βαλίτσες και να φτάσει ως το αεροδρόμιο με σκοπό την επιστροφή της. 
Ο Νίκος κρύβει από τη Βίκυ τις ανησυχίες του για τον «άγνωστο θαυμαστή» και αποφασίζει να δράσει. Όσα ανακαλύπτει στο εξοχικό σπίτι τον αναστατώνουν, προμηνώντας μεγάλες ανατροπές.

Τρίτη 6/5
104ο επεισόδιο
Η Ναταλία προχωρά το σχέδιό της να προξενέψει τον Ανδρέα στη γραμματέα της, πιστεύοντας έτσι πως θα καταφέρει να αποφύγει τις παρεξηγήσεις μεταξύ τους. 
Την ίδια στιγμή όμως, ο Ανδρέας αναλαμβάνει να υπενθυμίσει στον Κωστή, ότι σαν σήμερα θα ήταν η επέτειος της σχέσης του με τη Ναταλία, γεγονός που θα περιπλέξει τα πράγματα όταν ένα πολύτιμο δώρο θα φτάσει στο γραφείο της. 

Παράλληλα ο Νίκος διερευνά τις πιθανότητες να ζει ακόμα ο Θάνος Βασιλειάδης, όμως τα ίχνη ζωής που βρήκε στο εξοχικό του, έχουν πια περιέργως χαθεί. 
Τρομοκρατημένος θα λάβει κι αυτός ένα παράξενο πακέτο στο γραφείο του, χωρίς αποστολέα. 

Την ίδια ώρα, η συνάντησή τους με τον Νικήτα και οι ερωτήσεις του για το μωρό, θα κάνουν τη Μαρίνα και την Αλίκη να ανησυχούν αν το μυστικό της πατρότητας του παιδιού έχει διαρρεύσει. 
Ενώ προβλήματα με το τι θα απογίνει το μωρό που κυοφορεί έχει και η Ελπίδα, μετά την παραίνεση όλων...

Τετάρτη 7/5
105o επεισόδιο
Η Ναταλία κανονίζει κοινή έξοδο για να στρέψει το ενδιαφέρον του Αντρέα στη Ντόρα, φοβούμενη ότι μπορεί να τη βλέπει ερωτικά, όπως ισχυρίζονται ο Φίλιππος και η Μαρίνα. 
Στο μεταξύ όμως ανακαλύπτει ότι το δώρο για την επέτειό τους με τον Κωστή, δεν της το πήρε αυτός, αλλά ο Αντρέας. 

Μάλιστα στην πορεία καταλαβαίνει ότι ο Κωστής δεν είχε καν θυμηθεί ότι είχαν επέτειο, αλλά κι αυτό ο Αντρέας του το θύμισε. Το ραντεβού του Αντρέα με τη Ντόρα φαίνεται να πηγαίνει καλά και ο Φίλιππος δηλώνει πως έκανε λάθος και τελικά μάλλον την αγαπάει σαν φίλη τη Ναταλία, αφού φάνηκε ότι του άρεσε πολύ η Ντόρα. Η Ναταλία δείχνει να ταράζεται απ' αυτή τη διαπίστωση. 

Η Ελπίδα μετανιώνει την τελευταία στιγμή και το σκάει από το χειρουργείο. Όλοι αναστατώνονται και την ψάχνουν. Τη βρίσκει η Βίκυ που δεν ήξερε τίποτα για τη λευχαιμία. Η Ελπίδα της λέει πως δεν θα θυσιάσει το παιδί για να ζήσει αυτή και η Βίκυ σαν μάνα την κατανοεί. Οι δύο γυναίκες συμφωνούν να μην προχωρήσει στη θεραπεία και την άμβλωση η Ελπίδα. Στο μεταξύ ο Νίκος μαθαίνει από τη Βίκυ ότι ο Θάνος είχε έναν αδελφό που ζει στην Αμερική και είχε αδυναμία στον Θάνο. 

Φοβάται πως πίσω από τα μηνύματα, τα λουλούδια και τις φωτογραφίες, κρύβεται ο Μάρκος Βασιλειάδης που ήρθε στην Ελλάδα να τους εκδικηθεί για τον αδελφό του.

Πέμπτη 8/5
106o επεισόδιο
Η Ευγενία ανακαλύπτει τυχαία στο πορτοφόλι του Χρήστου, κάρτες και ταυτότητες με το όνομά του. 

Στο μεταξύ το ίδιο βράδυ η Άννα, ο Λευτέρης και ο γιατρός, μένουν σοκαρισμένοι από την οριστική απόφαση της Ελπίδας να μην ακολουθήσει τη θεραπεία. Στο πλευρό της Ελπίδας στέκεται και η Βίκυ που έχει αποφασίσει να την στηρίξει. 
Ο Λευτέρης και η Άννα ξεκινούν έναν αγώνα για να τη μεταπείσουν με κάθε τρόπο. 
Λίγο αργότερα και επιστρέφοντας η Βίκυ στο σπίτι, ξαναζεί με τον Νίκο, ένα «τυχαίο» περιστατικό που τους αναστατώνει, όταν μια πέτρα σπάει το τζάμι. 

Ποιος μπορεί να ήταν; Μήπως ο αδελφός του Θάνου όπως υποψιάζεται ο Νίκος; 
Ο Νίκος αποφασίζει να το εξακριβώσει και πάει στο πατρικό του Θάνου... ποιον θα συναντήσει όμως εκεί; Η Ναταλία είναι προβληματισμένη γιατί ξαφνικά συνειδητοποιεί ότι σκέφτεται τον Αντρέα και η Μαρίνα που το έχει ήδη καταλάβει, προσπαθεί να μάθει τι νιώθει στ' αλήθεια η φίλη της.

Παρασκευή 9/5
107o επεισόδιο
Η Μαρίνα με τη Ναταλία προσπαθούν να πείσουν την Ελπίδα να κάνει θεραπεία, αλλά, δεν τα καταφέρνουν. 
Όταν ο Λευτέρης το μαθαίνει, γίνεται έξαλλος και θέλει να το πει στον Νίκο, αλλά, η Ελπίδα δεν τον αφήνει. 
Ο Νίκος έχει μείνει άναυδος που έχει δει τον Μάρκο, τον αδερφό του Θάνου, αφού δεν είχε ιδέα πως είναι δίδυμοι. 

Εκείνος είναι πολύ φιλικός μαζί του και ο Νίκος έχει σοβαρές αμφιβολίες αν τελικά είναι αυτός που τους κυνηγάει με τη Βίκυ. Το λέει στη Μάγδα που επιμένει να μιλήσει στη Βίκυ για να την προστατέψει. 

Η Αλίκη ανησυχεί πολύ, μήπως το μυστικό της Μαρίνας δεν είναι ασφαλές και φτάσει στον Νικήτα, ενώ ο Νικήτας δεν αντιστέκεται πια στην επιθυμία του ν' ακούσει την Έλλη και της τηλεφωνεί.

vipnews.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: