ΣΙΝΕ

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΖΩΔΙΑ: Προβλέψεις για ζώδια σήμερα Κυριακή 11/5/2014

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.
Φρόντισε να τιμωρείς τα ελαττώματά σου για να μην τιμωρείσαι από αυτά.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Μπορεί να ασχοληθείς περισσότερο με τους άλλους και αυτό σίγουρα θα σε κάνει να μάθεις να μοιράζεσαι. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα αλλάξεις κάποια νοοτροπία που μερικές φορές σε απομονώνει.
Έρωτας: Η επαφή με Καρκίνο, Ζυγό ή Αιγόκερω θα είναι πολύ έντονη και κυρίως θα σε σπρώξει να κάνεις τρέλες γιατί θέλεις να γνωρίσεις κάτι καινούργιο και να αφήσεις πίσω το παρελθόν σου. Αν είσαι ήδη σε σχέση χρειάζεται από την πλευρά σου να κάνεις και κάποιες υποχωρήσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεσαι κάτι καινούργιο, ακόμα και μέσα στην υπάρχουσα δουλειά σου. Θα δεις ότι δεν μπορείς να προχωρήσεις με τις παλιές ενέργειες γιατί όλα έχουν αλλάξει και χρειάζονται αναβάθμιση
ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά: Το να μιλάς ευγενικά και να έχεις κάποια ισορροπία στην ζωή σου δεν είναι και τόσο άσχημο γιατί σε βοηθάει να έχεις περισσότερο ευελιξία και μεγαλύτερη άνεση με τους άλλους. Το θέμα της δικαιοσύνης θα είναι πολύ σημαντικό για σένα γιατί θα προσπαθήσεις να βρεις κυρίως μέσα σου αν έχεις αδικήσει ή αδικηθεί. Επίσης μπορεί να πάρεις αποφάσεις για δίαιτα.
Έρωτας: Χρειάζεται να αποδεχτείς κάποια συναισθήματα τα οποία τα φοβάσαι και πιθανόν να αρνείσαι ακόμα και μέσα σου το ενδιαφέρον που έχεις για ένα πρόσωπο. Ο Ζυγός και ο Τοξότης σίγουρα σε έλκουν πάρα πολύ αλλά χρειάζεσαι μεγαλύτερο θάρρος για να εξωτερικευτείς. Ένας μεγαλύτερος Σκορπιός σε πιέζει να πάρεις κάποιες αποφάσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Η στάση σου μερικές φορές είναι κάπως αόριστη. Αν δεν θέλεις να κάνεις κάτι προτιμάς να μην συγκρουστείς και να αποχωρήσεις, χωρίς να δημιουργήσεις εντάσεις. Η αλλαγή στο εσωτερικό του επαγγελματικού σου χώρου μπορεί να σε βοηθήσει για να ξεκαθαρίσεις και να πετάξεις άχρηστα πράγματα.
ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά: Έχεις μια καλή ημέρα η οποία θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τις εντυπώσεις γιατί δεν θα έχεις τόσο μεγάλο άγχος και ένταση. Θα κάνεις μόνο πράγματα που θα σε ευχαριστήσουν.
Έρωτας: Χωρίς καλά να το καταλάβεις θα δεις ότι θα κάνεις μια νέα γνωριμία η οποία θα γίνει ξαφνικά και θα σε απαλλάξει από πολλές ταλαιπωρίες του παρελθόντος. Αν συνδέεσαι με Σκορπιό, μην τον αφήνεις να σε μαυρίζει με τα προβλήματά του. Ακολούθησε εσύ άλλη τακτική.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να παίξεις και κάποιο τυχερό παιχνίδι σήμερα γιατί έχεις μια εύνοια ή να εισπράξεις χρήματα από εκεί που δεν το περίμενες. Η επαφή με άτομα που ρισκάρουν μπορεί να σε συμπαρασύρει να κάνεις και εσύ το ίδιο χωρίς να κινδυνεύεις να χάσεις.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά: Μπορεί να νιώθεις ότι έχεις να απολογηθείς σε περίπτωση που έχεις αδικήσει ένα πρόσωπο. Αν το καταλάβεις, να ζητήσεις συγνώμη. Ο εγωισμός σε πάει πίσω στην προσωπική σου εξέλιξη.
Έρωτας: Χρειάζεται να μπαλώσεις κάποια πράγματα γιατί έχουν γίνει επικοινωνιακά λάθη από την πλευρά σου και δεν πρέπει να αφήσεις πίσω σου άσχημη εικόνα. Κυρίως ο Κριός και ο Ζυγός σε απασχολεί πάρα πολύ. Με τον Υδροχόο θα τα βρείτε πολύ καλύτερα.
Καριέρα & Οικονομικά: Ο Δίας που εξακολουθεί να σου δίνει εύνοια θα σε σπρώξει, ώστε να κάνεις κάποια άλματα. Ίσως να κάνεις υπερβολές αλλά μερικές φορές η αισιοδοξία σου χρειάζεται. Η επαφή με συνεργάτες που νιώθεις ότι δεν σε καλύπτουν χρειάζεται να είναι ήπια.
ΛΕΩΝ 
Γενικά: Μαζεύεις φίλους γύρω σου και έχεις υποστήριξη από κάποια ομάδα η οποία σε πιστεύει πολύ. Αν ασχολείσαι με τα κοινά, γρήγορα θα διαπιστώσεις ότι έχεις μαζέψεις καλές κριτικές και αυτό θα σε ευχαριστήσει ιδιαίτερα. Αρκεί να μην αφήσεις να σου χαλάσουν την διάθεση κάποια μνήμες.
Έρωτας: Η άνεσή σου στην επικοινωνία μπορεί να σε κάνει να δεχτείς πιο εύκολα να συζητήσεις για θέματα που σε ενοχλούν και σε πονάνε. Αν κάνεις μια διπλωματική υποχώρηση και παραδεχτείς και τα καλά του ατόμου που είσαι μαζί αυτό θα δέσει περισσότερο την σχέση.
Καριέρα & Οικονομικά: Με κάποιο τρόπο θα πάρεις χρήματα σήμερα, είτε από μια πώληση που είχες κάνει εδώ και ημέρες είτε από μια θετική απάντηση που θα σου έρθει. Οπότε μπορεί να χαλαρώσεις.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Είσαι σε μια φάση που θέλεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις και αυτό θα σου δώσει το έναυσμα να κάνεις κάποιες πρωτοποριακές κινήσεις ή να αναλάβεις πρωτοβουλίες οι οποίες θα σε βγάλουν πολύ μπροστά.
Έρωτας: Το ότι θέλεις να έρθεις πιο κοντά με το πρόσωπο που είσαι μαζί είναι καλό αλλά να αποφύγεις τις υπερβολές γιατί μπορεί να γίνεις κολλιτσίδα και να κουράσεις. Για αυτό διάλεξε μια πιο νορμάλ συμπεριφορά για να μην υπάρχουν εντάσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Ενώ προσπαθείς να μαζέψεις χρήματα και να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη σου βγαίνουν ξαφνικά κάποιες έξτρα υποχρεώσεις τις οποίες χρειάζεται να συμβιβάσεις με τα τρέχοντα έξοδα σου. Το καλό είναι ότι θα τα καταφέρεις.
ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Έχεις μια προσωπική εμπειρία η οποία σε βοηθάει να εδραιωθείς όσο καλύτερα μπορείς και θα κάνεις αισθητή την παρουσία σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να πάρεις κεφάλι σε υποθέσεις που σε έχουν ρίξει. Οι προσπάθειες για καλυτέρευση της εμφάνισής σου θα κάνουν καλό στην ψυχολογία σου.
Έρωτας: Η σημαντικότητα της ελευθερίας σου είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να βάλεις την σχέση σου σε σωστό πλαίσιο και κυρίως να σε απελευθερώσει από κομμάτια που καταπιέζεσαι.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορείς να επιλύσεις κάποιες δυσκολίες που μερικές φορές σε κάνουν να μην συμμετέχεις σε αυτά που θέλεις και πιστεύεις ότι σου αξίζουν. Αν βέβαια έχεις κάποιες συνεργασίες που είναι κάπως πιεστικές, πιθανόν σήμερα να υπάρχει μεγαλύτερη αξίωση ή απαίτηση από την πλευρά σου.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Η πολιτική σου έχει σύστημα και δεν θέλεις με τίποτε να αλλάξεις το μοτίβο που σου δημιουργεί σταθερότητα. Όμως χρειάζεται να κάνεις κάποιες αλλαγές γιατί αν δεν τις κάνεις θα τα βρεις όλα μπροστά σου. Πιθανόν να απέχεις ενεργά και να θέλεις να ξεκουραστείς σήμερα αλλά συγχρόνως να δουλέψεις το τι θα χρειαστεί να κάνεις.
Έρωτας: Η σχέση με Κριό τουλάχιστον για σήμερα θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνετε κάτι από κοινού χωρίς όμως να θέλεις να το μάθουν οι άλλοι γιατί θέλεις να έχεις ελευθερία κινήσεων. Επίσης αν σχετίζεσαι με Ταύρο μπορεί κάτι δύσκολο να σας ενώσει και να πρέπει να το μοιραστείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Όταν δεν ανακοινώνεις τα σχέδιά σου είναι πιο εύκολο για σένα γιατί νιώθεις ασφάλεια και δεν παραβιάζεται η μυστικότητά σου. Όμως ένα ξαφνικό νέο από ένα άτομο που είναι πολύ κοντά σου μπορεί να σε αναστατώσει γιατί θα φανεί ότι κάτι έχει αρχίσει και διαρρέει.
ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά: Έχεις διάθεση να ανοιχτείς και να κάνεις πολλές επαφές γιατί το κέφι σου είναι ανεβασμένο. Για αυτό θα μοιραστείς κοινές εμπειρίες με φίλους και πρόσωπα που σε κάνουν και περνάς καλά. Θα ασχοληθείς με τον κήπο σου και γενικά οτιδήποτε σε κάνει να νιώσεις όμορφα.
Έρωτας: Θέλεις να μεταδώσεις το κέφι που νιώθεις και σίγουρα θα ξεσηκώσεις το άτομο που είσαι μαζί και θα βγείτε έξω για να περάσετε καλά. Αν δεν έχεις σχέση σήμερα θα είναι μια ωραία ευκαιρία να κάνεις γνωριμίες γιατί θα έχεις μπόλικες επαφές με φίλους και νέα άτομα.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί ακόμα και σήμερα να συζητήσεις για δουλειές γιατί και διάθεση θα έχεις αλλά και θα συναντήσεις κάποια άτομα τα οποία μπορεί να είναι έτοιμα να σε στηρίξουν γιατί θα βρείτε από κοινού ιδέες που σας ταιριάζουν και οι οποίες είναι άμεσα υλοποιήσιμες.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά: Αναζητάς την ομορφιά και την άνεση και γι' αυτό θα κάνεις ένα συμβιβασμό που μπορεί να μην σου αρέσει αλλά τελικά θα σε οδηγήσει σε ισορροπίες, αρκεί να το προσπαθήσεις.
Έρωτας: Η επαφή με Ζυγό σε μαγνητίζει, παρόλο που σε δυσκολεύει γιατί έχετε διαφορετικές απόψεις και διαφορετικό τρόπο προσέγγισης. Όμως δεν μπορείς να αντισταθείς σε οποιοδήποτε πειρασμό. Από την άλλη ο Κριός σε ιντριγκάρει και αυτό τελικά σου αρέσει πάρα πολύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες γιατί ζορίζεσαι πάρα πολύ με συνεργασίες που θα πρέπει να ρεγουλάρεις με ένα καλύτερο τρόπο και πιθανόν να μην βλέπεις ότι προοδεύεις.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Έχεις μια άνεση να χειρίζεσαι τις σχέσεις σου με τρόπο πολύ άνετο και επικοινωνιακό. Για αυτό θα συναντήσεις πολλούς φίλους και με κάποιο τρόπο θα τους κατακτήσεις.
Έρωτας: Έχεις μια προσωπική επιτυχία γιατί θα προσπαθήσεις να πεις την αλήθεια και θα θέλεις να έχεις μεγαλύτερη συντροφικότητα. Αυτό θα το κερδίσεις με το σπαθί σου γιατί έχεις καταλάβει ότι χρειάζεται να κάνεις κάποιες υπερβάσεις στον χαρακτήρα σου και να έρθεις πιο κοντά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
Καριέρα & Οικονομικά: Μια πρόταση που θα έρθει από το παρελθόν και μέσω ενός συγγενικού σου προσώπου θα σε ενθουσιάσει. Μόνο μην το σταματήσεις από κάποιες δικές σου φοβίες.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Χρειάζεται από την πλευρά σου να διαδόσεις περισσότερο τις απόψεις σου και να μην κάνεις πίσω σε περίπτωση που θα χρειαστεί να βγεις έξω από το καβούκι σου και εκτεθείς.
Έρωτας: Ο Ζυγός σε συνεπαίρνει αλλά δεν είναι και πολύ εύκολο να διαχειριστείς όλη την κατάσταση γιατί οι ανάγκες σας μερικές φορές είναι διαφορετικές. Από την άλλη αν σου αρέσει ένας Τοξότης θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες διπλωματικές κινήσεις για να πετύχετε μαζί κάτι.
Καριέρα & Οικονομικά: Το βλέπεις ότι σου χρειάζονται συνεργάτες και άτομα που έχουν κάτι να σου πουν και κυρίως να σε διαφωτίσουν. Για αυτό να περιμένεις και να μην βιάζεσαι να τελειώσεις.
astrology.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Μήπως χρειάζεστε μια επείγουσα δάνειο για να λύσει τα οικονομικά προβλήματά σας και να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας ή να αυξήσει τις εγκαταστάσεις της επιχείρησής σας; αν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email: greatuniversalloancompany1@gmail.com