ΣΙΝΕ

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Ζώδια: Προβλέψεις για Ζώδια σήμερα Δευτέρα 12/5

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.
Η αληθινή ζωή είναι το 10% αυτού που σου συμβαίνει και το 90% το πως αντιδράς σε αυτό. 
Γενικά: Η δράση σου σε σχέση με τα άλλα πρόσωπα είναι πάρα πολύ έντονη γιατί θέλεις στην κυριολεξία να βρίσκεσαι παντού και αυτό θα σε βοηθήσει να πάρεις καινούργιες γνώσεις αλλά και νέες πρωτοπόρες τεχνικές οι οποίες σε έλκουν.
Έρωτας: Η σχέση με Τοξότη είναι πολύ δυναμική και σίγουρα θα βρείτε κάτι κοινό για να πλεύσετε μαζί, αρκεί να μην μπαίνει ο ένας στα πόδια του άλλου. Ο Καρκίνος προσπαθεί να σε προσεγγίσει αλλά δεν μπορεί να το πει ακριβώς όπως το θέλεις να το ακούσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Η συνολική σου εικόνα μπορεί να αλλάξει και να φύγεις τελικά από την θέση του νικητή γιατί θα δεχτείς να παίξεις σε πολλά μέτωπα και πολλούς ρόλους εξ ανάγκης αλλά δεν σε νοιάζει πλέον. 
Γενικά: Κινείσαι πολύ έντονα αυτό το διάστημα και παρουσιάζεις τάσεις καλλιτεχνικές και μεγαλύτερης κοινωνικότητας αλλά και ευελιξίας που γενικά σου λείπει.
Έρωτας: Αν γυρίσεις στο παρελθόν θα σου θυμίσει κάποιες στιγμές που είναι δύσκολες να τις διαχειριστείς. Καλό είναι να μην ανακατέψεις χρήματα με συναισθήματα γιατί θα καταφέρεις να απομονώσεις την καρδιά σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποιες δυσκολίες και παρόλο που ο Ήλιος είναι στο ζώδιο σου δεν μπορείς να αποδεχτείς την απώλεια και γενικά την μετατόπιση από την μια κατάσταση στην άλλη. Όμως όσο προσπαθείς τόσο θα γίνονται οι μεγάλες αλλαγές. 
Γενικά: Όταν είσαι στα καλά σου έχεις ένα υπέροχο ταλέντο στην ομιλία και μπορείς να κερδίσεις τους γύρω σου με την ευφράδεια και τις γνώσεις σου. Απλά προσπάθησε να μην ξεγελάσεις τον εαυτό σου και κατά επέκταση και τους άλλους με κάποια ψέματα. Μπορεί να πιστεύεις ότι με αυτόν τον τρόπο προστατεύεσαι αλλά τελικά κάποια στιγμή θα βγουν όλα στον αέρα.
Έρωτας: Έχεις την ικανότητα να φέρεις ένα πρόσωπο κοντά σου που θα σου δώσει τα συναισθήματα που έχεις ανάγκη για να νιώσεις συναισθηματική ισορροπία. Ο Αιγόκερως και ο Ιχθύς αναζητούναπό εσένα περισσότερο συναισθηματική κατανόηση.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις ένα μικρό νέο άνοιγμα και θα πρέπει να κινηθείς πολύ γρήγορα για να κερδίσεις τον χρόνο που έχασες. Φρόντισε καλύτερα τα οικονομικά σου για να μην έχεις το άγχος που σε πάει πολύ πίσω. 
Γενικά: Η εμφάνισή σου μπορεί να σε βοηθήσει να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να γίνεις το επίκεντρο. Αυτό σε κάνει από την μια να νιώθεις άνετα αλλά και από την άλλη σου δημιουργεί μια μικρή αμηχανία γιατί ίσως δεν αναγνωρίζεις τον νέο σου εαυτό.
Έρωτας: Η ζωντάνια και η εσωτερική «τρέλα» που μπορεί να σου βγαίνει με έναν τρόπο ξαφνικό θα σε σπρώξει να κάνεις νέο προσδιορισμό και επιλογές σαν άτομο. Ο Κριός σίγουρα σε ξεσηκώνει για όλη αυτή την αλλαγή.
Καριέρα & Οικονομικά: Η πίεση που νιώθεις είτε από τον κόσμο αν είσαι σε δουλειά που επικοινωνείς με κοινό είτε μέσα από τους συναδέλφους σου που θα πρέπει να συμβιβάζεσαι μαζί τους, δεν σου κάνει και πολύ καλό. Απλά προς το παρόν φαίνεται να υπάρχει σταθερό έδαφος και αυτό σε κάνει να μην χάνεις την αισιοδοξία σου.
Γενικά: Έχεις κάποιο βάρος το οποίο δεν σε αφήνει να ησυχάσεις. Προς το παρόν το καλύπτεις και δεν χάνεις την δύναμή σου. Το σπίτι σου έχεις ανάγκη μεγαλύτερης αρμονίας και όταν είναι συγυρισμένο, μπορείς να νιώθεις ηρεμία.
Έρωτας: Η επαφή με Ζυγό θα σε κάνει να αναθαρρήσεις και να νιώσεις κάπως ότι ακούγεσαι περισσότερο από άλλες φορές. Αλλά χρειάζεται να μην έχεις αμφιβολίες για την αγάπη του προσώπου που είσαι μαζί γιατί τότε θα δημιουργηθεί κενό μεταξύ σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείς προς το παρόν να διατηρήσεις μια κατάσταση που έχεις ήδη δημιουργήσει γιατί το βλέπεις δύσκολο να κάνεις κάτι καινούργιο.
Γενικά: Θέλεις με κάθε τρόπο να έχεις καλή επικοινωνία με τα άτομα που βρίσκεσαι μαζί γιατί δεν σου αρέσει να απομακρύνονται από κοντά σου και νιώθεις ότι θα πέσεις σε μοναξιά. Αγορές σε κολόνιες, κρέμες και διάφορα καλλωπιστικά είδη θα σε ευχαριστήσουν πάρα πολύ.
Έρωτας: Σε ενδιαφέρει ένας Σκορπιός αλλά μια σου δείχνει ενδιαφέρον και μια όχι για αυτό θα σε κουράσει κάπως και δεν θα ξέρεις ακριβώς πώς να το χειριστείς. Καλύτερα να περιμένεις και να μην δείξεις καθόλου τι νιώθεις γιατί χρειάζεται για λίγο η σιωπή.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή ευκαιρία να αναδείξεις τις ικανότητές σου και να διαχειριστείς με κάποιο τρόπο τα οικονομικά σου. Κυρίως να καλύψεις κενά συνεργατών που έχουν υπερβολικές απαιτήσεις από εσένα. 
Γενικά: Η επιρροή σου ακόμα ισχύει και είναι έντονη γιατί ανοίγεσαι και κάνεις εύκολα τις καλύτερες επαφές. Αυτό σε βοηθάει να βγεις ακόμα και από προσωπικά αδιέξοδα.
Έρωτας: Μια νέα γνωριμία με έναν Κριό ή η επαναφορά του θα σε κάνει να αναθαρρήσεις. Αρκεί να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς θέλεις από την σχέση σου γιατί μπορεί να μην πάρεις αποφάσεις επειδή υπάρχει και ένας Αιγόκερως στην μέση και δεν καταλήγεις τελικά στο τι θέλεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάνεις συνεχείς προσπάθειες να αλλάξεις κάπως τα κακώς κείμενα αλλά υπερβάλλεις μερικές φορές σε κρίσεις και σε απόψεις. Αν δεν ξεσηκώνεσαι από γνώμες άλλων ατόμων θα δεις ότι θα προχωρήσεις πιο εύκολα. 
Γενικά: Πιθανόν να καταλάβεις τι είναι αυτό ακριβώς που θέλεις σε εσωτερικό επίπεδο για να νιώθεις καλά και να έχεις ισορροπία. Να ενδιαφέρεσαι πιο βαθιά και για άλλα άτομα και να δίνεις και ένα χέρι βοηθείας προσπαθώντας να βελτιώσεις τις κοινωνικές σου σχέσεις.
Έρωτας: Ο Κριός είναι πολύ κοντά σου αλλά μερικές φορές δεν έχεις την δυνατότητα να καταλάβεις τον τρόπο που επικοινωνεί με τους δικούς σου ανθρώπους και ίσως να σε ενοχλεί. Μπορεί να λέει κάποιες χοντράδες και να σε ενοχλεί. Αυτό που χρειάζεται γενικά με τις προσωπικές σου σχέσεις είναι να αποδεχτείς με αγάπη τα ελαττώματα τους.
Καριέρα & Οικονομικά: Συνεχίζει να σε ενδιαφέρει η ομορφιά, η δικαιοσύνη, οι σχέσεις και οι κοινωνικές επαφές και αυτό σε βοηθάει αν φυσικά το θέλεις να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου και να φτάσεις στον στόχο σου. Μπορεί να σου φαίνεται δύσκολο να βγεις από το καβούκι σου αλλά τελικά θα σου κάνει πολύ καλό. 
Γενικά: Κάποια οικογενειακά θέματα ή συναισθηματικά σε βάζουν να κάνεις κάποιες δηλώσεις που μπορεί να φέρουν ανατροπές στις δικές σου ισορροπίες. Η νοσταλγία ενός ατόμου που είναι μακριά σου θα σε κάνει να νιώσεις κάπως περίεργα και πιθανόν να έχεις και μια μικρή δυσφορία.
Έρωτας: Έχεις αναβάλλει μερικές φορές να βάλεις τα πράγματα στην θέση τους αλλά σίγουρα θα το κάνεις σήμερα γιατί νιώθεις καταπίεση και δεν είσαι ο εαυτός σου, κυρίως αν σχετίζεσαι με Ταύρο ή Καρκίνο. Αντίθετα με το Λιοντάρι ή Ζυγό θα κάνεις καλύτερη επαφή
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποια χρέη που μερικές φορές νιώθεις ότι δεν θα τα βγάλεις πέρα. Σήμερα τουλάχιστον θα κάνεις ευέλικτες κινήσεις που θα διαμορφώσουν το πεδίο των δυσκολιών κάπως καλύτερο. 
Γενικά: Έχεις διαφοροποίηση από κάποιους φίλους σου γιατί δεν συμφωνείς με τον τρόπο που χειρίζονται ένα κοινό σας φίλο, οπότε αποφασίζεις να απέχεις για να μην υπάρχουν εντάσεις και παρεξηγήσεις.
Έρωτας: Μια νεανική εσωτερική παρόρμηση σαν να είσαι στην εφηβεία σε σπρώχνει να κάνεις τρέλες και να γνωρίσεις νέα πρόσωπα τα οποία σίγουρα θα είναι τελείως διαφορετικά από την μέχρι τώρα επιλογή σου, αν έχεις την ελευθερία σου γιατί αν είσαι σε σχέση πρέπει να υπάρχει σοβαρός λόγος για να φύγεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Προτάσεις και συζητήσεις θα γίνουν οπωσδήποτε από άτομα με τα οποία μπορεί να μην ταιριάζεις απόλυτα αλλά σου δείχνουν μια νέα πορεία την οποία μπορεί τελικά να την ασπαστείς γιατί νιώθεις ότι θα σε βγάλει από αδιέξοδο. 
Γενικά: Οι συζητήσεις σου τελευταία είναι περισσότερο συναισθηματικές και δεν είναι εύκολο για σένα. Αλλά για να υπάρχει κάλυψη και ταύτιση το έχεις καταλάβει ότι χρειάζεσαι μια αλλαγή στον τρόπο επικοινωνίας σου. Μια νομική υπόθεση που σχετίζεται και με την οικογένεια σου θα σε αναστατώσει αρκετά.
Έρωτας: Η προσωπική σου άποψη για ένα Καρκίνο μπορεί να μην είναι η απόλυτα σωστή και να χρειάζεται να κάνεις μεγαλύτερη προσπάθεια για να καταλάβεις τον τρόπο που σκέφτεται. Αν σχετίζεσαι με Λιοντάρι θα τα βρείτε περισσότερο και θα έρθετε πιο κοντά αρκεί να μην ζηλεύεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να παραμένεις σε μια κατάσταση σταθερή γιατί ενώ βλέπεις ότι κάτι πάει να γίνει εσύ ίσως αντιστέκεσαι να δεχτείς την νέα πραγματικότητα και να δουλεύεις με ημίμετρα. Στο χέρι σου είναι να κινηθείς και να βγεις από το λούκι. 
Γενικά: Έχεις να κάνεις πολύ περισσότερα πράγματα από άλλη φορά. Για αυτό μην σταματήσεις να τρέχεις και να επικοινωνείς ή να βρίσκεις ενδιαφέροντα που θα σε βάλλουν σε μια νέα κατάσταση χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις.
Έρωτας: Η σχέση με Κριό ή Ζυγό θα σου δημιουργήσει κάποιες εντάσεις γιατί υποχρεώνεσαι να βγάζεις από μέσα σου είτε θυμό είτε ενστάσεις που έχεις και κρύβεις για να μην υπάρξουν κόντρες.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις γενικά απελευθερωθεί από κάποια όρια τα οποία σε εμπόδιζαν μέχρι τώρα να λειτουργήσεις αυτόνομα. Ο λόγος είναι ότι δεν φοβάσαι πλέον να λες την γνώμη σου.
astrology.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: