ΣΙΝΕ

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΑΥΤΟΣ είναι ο 13χρονος Βασίλης που έχασε τη ζωή του στο λούνα παρκ του Ελληνικού

Είχε πάθος με το μπάσκετ και ήθελε να μοιάσει στον Σπανούλη
​Το φως της δημοσιότητας είδαν οι φωτογραφίες του 13χρονου Βασίλη, του παιδιού που πριν από μια εβδομάδα έχασε τη ζωή του με ...
τόσο άδικο τρόπο στο λούνα παρκ του Ελληνικού.

Όλα ξεκίνησαν όταν η φούσκα όπου έπαιζε με την αδερφή του, παρασύρθηκε από έναν ανεμοστρόβιλο πολλά μέτρα μακριά, με αποτέλεσμα ο 13χρονος Βασίλης να τραυματιστεί θανάσιμα.

Όσοι ξέρουν τον Βασίλη, δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγική του μοίρα, και τον περιγράφουν ως ένα καλό παιδί, με πολλούς φίλους, το οποίο χαμογελούσε πάντα και είχε διάθεση για αστεία.

Ο 13χρονος πήγαινε στη Δευτέρα Γυμνασίου στο Γυμνάσιο της Αργυρούπολης,ενώ έπαιζε μπάσκετ στην ομάδα μίνι της Ηλεκτρούπολης.

Ο Βασίλης είχε πάθος με τον Ολυμπιακό, και όνειρό του ήταν να μοιάσει στον Βασίλη Σπανούλη.

Και θα τα κατάφερνε, αν το νήμα της ζωής του δεν κοβόταν τόσο νωρίς, αφού όπως λένε οι υπεύθυνοι της Ηλεκτρόπολης, επρόκειτο για ένα ανερχόμενο ταλέντο, αστέρι στο μπάσκετ, που ήθελε να κατακτήσει τα παρκέ.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Πρέκας, θυμάται εμφανώςσυγκινημένος τη συνάντηση του με το Βασίλη μια μέρα πριν χάσει τη ζωή του.

Ο 13χρονος είχε παίξει σε φιλικό παιχνίδι της ομάδας και πανηγύριζε όλος χαρά τη νίκη. «Αυτή την εικόνα του συγκράτησα κι έτσι θα τον θυμάμαι», λέει ο Γιώργος Πρέκας.

Από εκείνη τη μέρα, δεν τον ξαναείδε. Η ομάδα έχει σκοπό να τιμήσει τον 13χρονο Βασίλη.

«Σκοπεύουμε να τον τιμήσουμε μόλις συνέλθουμε από τη φόρτιση των ημερών και σε συνεννόηση με την οικογένειά του» δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: