ΣΙΝΕ

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Ζώδια: Προβλέψεις για Ζώδια σήμερα Πέμπτη 15/5

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.
Περισσότερο αγαπούν οι ευεργέτες αυτούς που ευεργετήσανε, παρά αυτοί που ευεργετήθηκαν.

Γενικά: Έχεις κάποιες προτεραιότητες τις οποίες δεν είναι και πολύ εύκολο να τις βάλεις στην σωστή σειρά γιατί σε εμποδίζει ένα κομμάτι από το παρελθόν. Όμως αν το αποδεχτείς θα δεις ότι θα δυναμώσεις και θα βγει ό, τι αρνητικό υπάρχει μέσα σου.
Έρωτας: Η αντίληψή σου είναι πολύ δυνατή, οπότε δεν παρασύρεσαι από λάθος σκέψεις ή εμμονές γιατί με τον Σκορπιό μπορεί να τα νιώσεις όλα αυτά αλλά έχεις την αισιοδοξία και τελικά επικρατεί η θετική σου σκέψη. Ο Αιγόκερως σου αρέσει γιατί σε βάζει σε ένα καλούπι που έχεις ανάγκη χρειάζονται όμως και κάποιες θυσίες και από την δική σου πλευρά. Το μυστικό είναι να μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορείς να πετύχεις κάτι το διαφορετικό γιατί έχεις το μυαλό σου μαζεμένο και κυρίως κάνεις λογικές και ευέλικτες σκέψεις κι αυτό μπορεί να σου φέρει χρήματα. 
Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί από 12 έως και 15.5 μπορεί να ζορίζεσαι γιατί έχεις μια σοβαρότητα που θα σε κάνει να έχεις ένα κλείσιμο και μια έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους άλλους. Όμως αν θέλεις μπορείς να δεις και την άλλη πλευρά και κυρίως αν έχεις φιλοσοφική σκέψη για την ζωή θα την δεις με άλλο μάτι.
Έρωτας: Η σχέση με Τοξότη έχει ανάγκη από μεγαλύτερη επικοινωνία για να πέσουν τα κάστρα και να γίνουν τα πράγματα πιο εύκολα και πιο ρευστά. Με τον Σκορπιό έχετε από κοινού κάποια θέματα τα οποία όμως δεν πρέπει να σε κλείνουν γιατί τελικά μπορεί να βρεθείτε σε αδιέξοδο.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποια θέματα τα οποία με τον δικό σου τρόπο θα προσπαθήσεις να επιλύσεις γιατί δεν είναι εύκολες αυτές τις ημέρες οι συνεργασίες για σένα. Το καλό είναι να διαθέσεις περισσότερο χρόνο στην επικοινωνία και μέσα από αυτή θα έχεις ένα καλύτερο αποτέλεσμα. 
Γενικά: Έχεις αφήσει πίσω σου κάποιες καταστάσεις που σε βαραίνουν και δεν σου δένουν πια τα χέρια οπότε αποφασίζεις να δράσεις. Κάποιοι καινούργιοι φίλοι που μπορεί να προστεθούν στην ατζέντα σου θα σου εμπνεύσουν νέα ενδιαφέροντα.
Έρωτας: Μπορεί να κάνεις μια ξαφνική γνωριμία η οποία θα σου προσθέσει κάτι το διαφορετικό. Στο χέρι σου είναι να την εξελίξεις σε ερωτικό δεσμό, αν σου κάνει, γιατί έχεις περισσότερο ανάγκη πρωτίστως από κατανόηση, συζήτηση και επικοινωνία. Ο Τοξότης δεν σου αφήνει περιθώρια και γίνεται αρκετά πιεστικός.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις να κάνεις με πολύ κόσμο για αυτό καλύτερα να έχεις ένα οργανωμένο πλάνο μέσα στο μυαλό σου για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλες τις δυσκολίες σου. Υπάρχουν βέβαια κάποιες προτάσεις από την άλλη όχθη που μπορεί να σου φανούν πολύ ενδιαφέρουσες. 
Γενικά: Χρειάζεσαι μεγαλύτερη ελευθερία και θα την αναζητήσεις χωρίς να περιμένεις παθητικά να στην προσφέρουν οι άλλοι. Το νεανικό στυλ που διαθέτεις αυτή την περίοδο σε βοηθάει να γνωρίσεις ένα διαφορετικό κόσμο με πιο μοντέρνες απόψεις και ιδέες. Τουλάχιστον δεν πλήττεις.
Έρωτας: Ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται. Περνάς μια περίοδο πολύ ερωτική και κάνεις ακόμα και κάποιες τρέλες που άλλες φορές δεν θα σε ξεσηκωνόσουν καν από την συντηρητική σου φύση. Ο Κριός είναι ένα πρόσωπο πολύ μοιραίο για σένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες ανατροπές τις οποίες αν τις δεις με ανοικτό μάτι θα διαπιστώσεις ότι θα σου δώσουν ένα πολύ καλύτερο μέλλον. Έχεις αλλάξει προοπτικές αφού έχουν έρθει τα πάνω κάτω, αλλά είναι για το καλό σου. 
Γενικά: Αφού δούλεψες αρκετά ήρθε η ώρα να περάσεις πιο ευχάριστα, κυρίως με φίλους και γνωστούς. Τώρα θα βρεθεί περισσότερο χρόνος να βγεις για καφέ, να κάνεις το χόμπι σου ή το οτιδήποτε, με στόχο και την προσωπική σου ευχαρίστηση. Μπορεί επίσης να χαίρεσαι από ένα παιδί που μπήκε ξαφνικά στην ζωή σου.
Έρωτας: Έχεις πιάσει καλά αυτές τις ημέρες το νόημα του φλερτ και του ερωτικού στοιχείου. Το πιο σημαντικό για σένα είναι ότι έχεις απελευθερωθεί κι όταν γίνεται αυτό, το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κολλάει πάνω σου πολύ περισσότερο. Ο Τοξότης σίγουρα θα στο δείξει αυτό πολύ πιο εύκολα από άλλες φορές. Ο Υδροχόος επίσης θα είναι πολύ ερωτικός μαζί σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια σπουδαιότητα σαν άτομο και θα φανεί αυτές τις ημέρες που θα κάνεις σημαντικά πράγματα και θα πετύχεις στόχους πολύ πιο εύκολα από άλλες φορές. Παίξε και ένα παιχνίδι γιατί η τύχη μπορεί να σου χαμογελάσει.
Γενικά: Έχεις αντιληφθεί ότι το να ζεις το εδώ και τώρα είναι κάτι που σε φοβίζει. Αλλά τώρα αν σταματήσεις να μιζεριάζεις όλα θα αλλάξουν και θα γίνουν πιο φωτεινά. Το κυριότερο είναι ότι θα βγεις με φίλους ή θα δεχτείς να γνωρίσεις καινούργιο κόσμο, χωρίς να φοβάσαι ή να μην εμπιστεύεσαι.
Έρωτας: Έχεις μια υποκειμενική άποψη για κάποια θέματα η οποία σε περιορίζει να δεις αλήθειες και κυρίως να έχεις αυτογνωσία με τον τρόπο που κινείσαι μέσα στην σχέση. Σήμερα πιθανόν να σου παρουσιαστεί η ευκαιρία να έχεις την δύναμη να δεις τα λάθη σου και να τα σταματήσεις. Ο Τοξότης σε βοηθάει πάνω σε αυτό. Ένας Σκορπιός που σε ενδιαφέρει μπορεί να σου τηλεφωνήσει για να συναντηθείτε.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να ανοίξεις τα φτερά σου και να κάνεις μια διαφορετική κίνηση αλλά φοβάσαι γιατί δεν θέλεις να κάνεις λάθη ή να χάσεις εύκολα. Η γνώση περισσότερων πραγμάτων σίγουρα θα σε βοηθήσει για να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. 
Γενικά: Έχεις μια μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και αυτό βοηθάει στο να ξεπεράσεις κάποιες οικογενειακές ή ακόμα και κοινωνικές δυσκολίες. Το ζητούμενο είναι να σταθείς στο ύψος των απαιτήσεων αλλά και των δικών σου βλέψεων. Μια σκέψη για το εξωτερικό είναι πολύ πιο εύκολη αυτή την περίοδο.
Έρωτας: Είσαι σε φόρμα και αυτό θα σου δώσει μια καλή ερωτική ανταπόκριση με ένα πρόσωπο που μπορεί να είχατε κόντρες. Τώρα θα τα πάτε πολύ καλύτερα επειδή έχεις καταλάβει τι ακριβώς θέλει και ίσως δεν του χαλάσεις το χατίρι. Ο Κριός βγαίνει με τα χίλια μπροστά σου. Αντίθετα με τον Καρκίνο υπάρχει έλξη αλλά και δυσκολία στη συνεννόηση.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να καταλάβεις τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις για να μην βγεις εκτός παιχνιδιού και αν πιάσεις το νόημα, θα λειτουργήσεις πολύ δυναμικά και πιο δραστήρια. Αρκεί να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και να μην ξεσηκωθείς από άλλα άτομα. Ο Τοξότης θα είναι ένα στήριγμα για σένα. 
Γενικά: Η πίεση που μπορεί να σου βγήκε από την Πανσέληνο τώρα υποχωρεί και δεν σε αφήνει να κάνεις μια πιο μεγάλη βουτιά, είτε σωματική είτε ψυχική. Οι δυνάμεις σου θα αποκατασταθούν και το άγχος που έχεις για να αντιμετωπίσεις μια δύσκολη περίπτωση μάλλον εξατμίζεται γιατί τα νέα είναι πιο ευχάριστα.
Έρωτας: Η σκέψη σου και μόνο μπορεί να επηρεάσει την καλή ή αρνητική έκβαση για ένα πρόσωπο. Για αυτό φρόντισε να κάνεις καλύτερες σκέψεις με στόχο την δημιουργία μιας πιο ενωμένης σχέσης. Να είστε παντού μαζί και στα καλά και στα δύσκολα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αφήνεις μερικές φορές κάποιους άλλους να κάνουν κουμάντο ενώ χρειάζεται να το κάνεις εσύ και να λες την γνώμη σου άμεσα. Μερικές φορές όμως υποχωρείς και μετά θυμώνεις. Είναι καλύτερο από το να κτυπήσεις το χέρι στο τραπέζι. Πάντως σήμερα θα κερδίσεις χρήματα που μπορεί να τα χαλάσεις σε ψώνια ή να έχεις υπερβολική αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά. 
Γενικά: Συνεχίζεις να έχεις κάποια κρατήματα τα οποία μπορεί να σε οδηγούν σε λάθος σκέψεις και σε συναισθήματα που σου δημιουργούν αντιφάσεις. Όμως με μια θετική σκέψη θα βγεις από όλα τα δύσκολα και θα λειτουργήσεις πολύ καλά.
Έρωτας: Η τυπική σχέση δεν σου πηγαίνει καθόλου και πιθανόν να μην μπορείς να σταθείς αν δεν μπορείς να εκφραστείς ή να πεις αυτά που θέλεις. Επειδή κρατάς κάποιες αποστάσεις από ένα Ταύρο ίσως αυτό να σας έχει επηρεάσει και τους δυο και να μην κάνει κανένας το πρώτο βήμα.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις αλλά θα σου έρθουν από το πουθενά κάποια χρήματα και θα ανασάνεις σημαντικά. 
Γενικά: Η διάθεσή σου είναι αρκετά σταθερή. Μπορεί ένα κοινωνικό γεγονός που θα χρειαστεί να συμμετάσχεις να σε κάνει να βαριέσαι αλλά είσαι το άτομο που εύκολα συμβιβάζεται με τα αναγκαία και τυπικά καθήκοντα.
Έρωτας: Η επαφή με Κριό γίνεται όλο και πιο στενή. Καλύτερα βέβαια να μην βιάζεσαι μαζί του γιατί μερικές φορές αν τσιμπήσεις με την πρώτη όλα ξεφουσκώνουν πιο γρήγορα μετά. Επίσης χρειάζεται να κρατάς τις σωστές αποστάσεις από τον Καρκίνο για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες ανησυχίες με ποιο τρόπο θα συμμετάσχεις σε μια συνεργασία και δεν θα χάσεις τον χρόνο σου γιατί μερικές φορές νιώθεις ότι δεν λειτουργείς πολύ δραστικά. 
Γενικά: Έχεις αποφασίσει ότι σου κάνει καλό να αφήσεις πίσω οτιδήποτε δεν σε ωφελεί και να συγκεντρωθείς στο εδώ και τώρα. Η ζωή σου αν θέλεις μπορεί να αλλάξει και να πετάξεις οτιδήποτε δεν έχει καμία δύναμη μέσα σου.
Έρωτας: Η σχέση με Σκορπιό άλλες φορές πιστεύεις ότι είναι παρωχημένη και άλλες νιώθεις ότι είναι πολύ δυνατή και δεν μπορείς να την ξεπεράσεις. Αντίθετα με τον Ζυγό όλα είναι πιο ανάλαφρα και πιο εύκολα αλλά όλο κάτι σας εμποδίζει να έχετε την ολοκληρωτική σχέση.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες δυσκολίες στο να βάλεις όλα τα πράγματα στην θέση τους και ο λόγος είναι ότι δεν αφήνεις καθόλου από τα χέρια σου τον έλεγχο και όλα αυτά σου δημιουργούν άγχος και στρες. Η δύναμη του λόγου και της σκέψης σου είναι πολύ δυνατή και σε κάνει να λειτουργείς πολύ δραστήρια. 
Γενικά: Έχεις κάνει κάποιες κινήσεις και περιμένεις μακροπρόθεσμα κάτι να πετύχεις. Θα τα καταφέρεις, αρκεί να μην χάνεσαι από εδώ και από εκεί. Ο στόχος σου θα επιτευχθεί.
Έρωτας: Έχεις ένα συγκεκριμένο σχέδιο στο μυαλό σου για ένα πρόσωπο αλλά ίσως δεν έχεις υπολογίσει τα δικά του θέλω ή πιστεύω. Όχι ότι δεν ταιριάζετε αλλά χρειάζεται να κάνεις υποχωρήσεις για να καταλάβεις την έννοια της συντροφικότητας.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις αγωνιστεί πάρα πολύ και πιθανόν να νιώθεις κούραση γιατί δεν ξέρεις τελικά ποια είναι τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου. Κάνε λίγο υπομονή και θα δεις να έρχονται οι αλλαγές.
astrology.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: