ΣΙΝΕ

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ - ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 2-3 (τελευταία αγων. - ΝΕΕΣ φωτό)

Αυλαία με ήττα η Κρανούλα από τον Πυρσό Γρεβενών
Έριξε την αυλαία το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, με την Κρανούλα να γνωρίζει την ήττα στην έδρα της στον Πυρσό Γρεβενών με 2-3, αποτέλεσμα που...

ευνόησε τους φιλοξενούμενους, καθώς κατάφεραν να παραμείνουν στην κατηγορία.

Αντιθέτως, η Δόξα Πενταλόφου και ο Οδυσσέας Κορδελιού είναι οι δύο τελευταίοι που υποβιβάζονται και μαθηματικά, μετά τις Κρανούλα, Πρέβεζα, Κάστορα, Θεσπρωτικό, Όλυμπο Κέρκυρας και Τηλυκράτη.

Βέβαια, δεν έχει εκλείψει η πιθανότητα της διατήρησης των έξι ομίλων στη Γ' Εθνική και ως εκ τούτου και η παραμονή της Κρανούλας, αν η ΕΠΟ δεχτεί το αίτημα των ομάδων της Γ' Εθνικής. Είναι κάτι που θα το δούμε προσεχώς και προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη είδηση.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, το παιχνίδι δεν είχε καθόλου καλό ρυθμό. Ίσως σ' αυτό να συνέβαλε και το ότι οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν γρήγορα το 0-2 κι αυτό δημιούργησε μια απογοήτευση στην ομάδα του Ανέστη Ζώη. Με δύο γκολ του Δούμα και του Κοσμίδη στο 14' και το 20' ο Πυρσός κρατούσε αυτό που ήθελε και με αυτό το σκορ πήγε στο ημίχρονο στα αποδυτήρια.

Παρ' όλα αυτά η Δόξα έχει αποδείξει ότι είναι επικίνδυνη ομάδα και ικανή για όλα. Έτσι στο β' μέρος ήταν πολύ καλύτερη, ανέβασε στροφές και έφτασε στην ισοφάριση με τα δύο πολύ ωραία γκολ του Τσουμάνη στο 55' και το 81'. Πάντως την τελευταία λέξη στο ματς είπε ο Πυρσός και με γκολ του Ιωαννίδη στο 85' πήρε το τρίποντο παραμονής.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Δόξα Κρανούλας: Αρχοντάκης, Γιαννούσης, Ασωνίτης, Διαμάντης, Νασούλης (46' Κατσάνος), Γκόλιας, Μαρμούτας, Τσουμάνης, Μπάγιας, Γκέγκας (71' Νάσιος), Χατζής.

Πυρσός Γρεβενών: Κοσμίδης, Μπόζιαρης, Αθανασιάδης, Κυριακίδης (46' Βιτορίνο), Σκέντος, Χαραλαμπίδης (46' Κοτζατίσογλου), Κοσμίδης (52' Κωσταρέλας), Ιωαννίδης, Ελευθερίου, Δούμας, Γκέτσιος.

Φωτό: Βαγγέλης Κώττας




























Το φιλμ του αγώνα
14' Ο Δούμας με ωραία ατομική ενέργεια ξέφυγε στη μεγάλη περιοχή, την κατάλληλη στιγμή έκανε το σουτ και πέτυχε το 0-1 για τον Πυρσό.

20' Σουτ του Δούμα, ο Αρχοντάκης απέκρουσε ασθενώς και ο Κοσμίδης με σουτ το 0-2 για τον Πυρσό.

55' Σέντρα του Γκέγκα, κοντά στο σημείο του πέναλτι βρέθηκε ο Τσουμάνης που με συρτό σουτ σημάδεψε τη δεξιά γωνία του Κοσμίδη, μειώνοντας σε 1-2.

77' Κεφαλιά του Γκέτσιου, η μπάλα κατευθυνόταν στο «παραθυράκι» του Αρχοντάκη, που με εντυπωσιακή απόκρουση έδιωξε σε κόρνερ.

81' Ο Τσουμάνης εξαπέλυσε φοβερό διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε ψηλά στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κοσμίδη και κατέληξε στα δίχτυα του για να γίνει το 2-2!

83' Ο Κωσταρέλας βγήκε τετ-α-τετ από πλάγια θέση πλάσαρε την Αρχοντάκη, αλλά η μπάλα έφυγε παράλληλα προς την εστία.

85' Φάση διαρκείας στα καρέ της Κρανούλας, ο Ιωαννίδης με πλασέ έκανε το 2-3!

Τα τελικά αποτελέσματα και η βαθμολογία ... εδώ





super-fm

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: