ΣΙΝΕ

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Επισκέψεις του Υπ. Δημάρχου Γρεβενών Γ. Δασταμάνη Κυριακή 4/5/2014

Τις τοπικές κοινότητες των Δημοτικών Ενοτήτων Γόργιανης και Ηρακλεωτών επισκέφτηκε την Κυριακή 4 Μαΐου ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Δασταμάνης συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού «Γρεβενά Συμμετέχω Ενεργά».


Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα που του επιφύλαξαν οι κάτοικοι των παραπάνω τοπικών κοινοτήτων ο κ. Δασταμάνης είχε την ευκαιρία να αναπτύξει έναν ουσιαστικό διάλογο και να μιλήσει για τα καθημερινά προβλήματα καθώς και τις αναγκαιότητες της κάθε περιοχής.

Η συζήτηση έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα με τους κατοίκους της περιοχής να συμμετέχουν ενεργά στη συζήτηση θέτοντας ερωτήματα στον Υποψήφιο Δήμαρχο αλλά και τους υποψηφίους συμβούλους.

Ο κ. Δασταμάνης τόνισε πως πρωταρχικός στόχος είναι η επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας. Συγκεκριμένα παρουσίασε τους στόχους και τις προτεραιότητες του προγράμματος του για τη λειτουργία των τοπικών κοινοτήτων και τις αρμοδιότητες των τοπικών συμβουλίων ώστε ο Δήμος να γίνει περισσότερο φιλικός προς τον πολίτη.
Γραφείο Τύπου
Υποψήφιου Δημάρχου Γρεβενών










ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: