ΣΙΝΕ

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

AKARSU «Η προδοσία»: Τα νέα επεισόδια (175, 176, 177, 178, 179)

Ο Χακάν πιέζεται όλο και περισσότερο από την ανεργία.
Προσπαθεί απεγνωσμένα να... 

Star: Καθημερινά στις 18:40

Δευτέρα 19.05.2014


Επεισόδιο 175

Ο Χακάν πιέζεται όλο και περισσότερο από την ανεργία.
Προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει δουλειά αλλά βλέπει όλες τις πόρτες κλειστές. Ο Αχμέτ του κάνει μια επαγγελματική πρόταση μετά από παράκληση της Μπερίν. Η Καρολίν έχει βάλει στο μάτι το σπίτι του Αλί, γι’αυτό και θέλει να εμπλέξει τον Μετέ και τον Οσμάν στη δίκη. Η Τζεμιλέ δέχεται μια ανέλπιστη επίσκεψη από τον Σονέρ. Ο Σονέρ είναι ιδιαίτερα αγχωμένος και ταράζεται όταν βλέπει τις φωτογραφίες της Αϊλίν. Η Τζεμιλέ καταλαβαίνει την αμηχανία του και προσπαθεί να τον βοηθήσει να μιλήσει. Ο Σονέρ της ανακοινώνει την πρόθεση του να μείνει μαζί του η Ντενίζ.

Τρίτη 20.5.2014
Επεισόδιο 176

Η Τζεμιλέ από τη μια χαίρεται που επιτέλους η Ντενίζ θα μπορέσει να γνωρίσει τον πατέρα της, που τόσο της έλειψε, αλλά από την άλλη αισθάνεται μια θλίψη, που η μικρούλα δέχτηκε τόσο γρήγορα να ζήσει μαζί του. Ο Σουλεϊμάν όταν πηγαίνει να πάρει τη Ντενίζ από το σπίτι της Τζεμιλέ προσπαθεί να κρύψει τα δάκρυά του. Όλη η οικογένεια Ακάρσου αποχαιρετά τη Ντενίζ και εκείνη υπόσχεται να τους επισκέπτεται συχνά. Ο Σονέρ, παρά την απόφαση που πήρε, εξακολουθεί να αισθάνεται άβολα κοντά στην κόρη του. Η Ντενίζ όταν φτάνει στο σπίτι του πατέρα της επιμένει να μείνει στο δωμάτιο της μητέρας της. Το γεγονός αυτό δημιουργεί αναταραχή καθώς ο Σονέρ είναι κάθετος στην απόφαση του να μείνει αυτό το δωμάτιο για πάντα κλειδωμένο. Η Ντενίζ δείχνει φωτογραφίες της Αϊλίν στον Σονέρ και εκείνος χάνει τον έλεγχο του με αποτέλεσμα να πει πράγματα στη Ντενίζ, που αργότερα θα τα μετανιώσει. 

Η συμπεριφορά αυτή του Σονέρ βάζει σε κίνδυνο τη Ντενίζ. Η μικρή βάζει τα κλάματα, πιστεύει πως ο πατέρας της δεν την αγαπάει και το σκάει. Όταν την βρίσκουν, η Ντενίζ λέει στη Τζεμιλέ πως ο μπαμπάς της δεν την αγαπάει. 

Η Τζεμιλέ θυμώνει με τον Σονέρ και παίρνει τη μικρή μαζί της. 
Ο Σονέρ επιστρέφει μετανιωμένος την επόμενη μέρα και ζητάει από τη Ντενίζ να επιστρέψει σπίτι του. Όταν η μικρή αρνείται, ο Σονέρ συνειδητοποιεί πως χωρίς να το θέλει, πλήγωσε τη μοναχοκόρη του. Ο Αϊντίν, που δεν μπορεί να ησυχάσει, αυτή τη φορά κάνει τον διανομέα στους αριστερούς. Όμως το κουτί, που μεταφέρει, δεν περιέχει μπογιές αλλά ένα όπλο. Επιπλέον, δεν γνωρίζει ότι στο άτομο, που θα παραδώσει το εμπόρευμα, του έχουν στήσει ενέδρα.

Τετάρτη 21.05.2014
Επεισόδιο 177

Η Τζεμιλέ έχει τα παιδιά και τα εγγόνια της στο σπίτι. Τη χαρούμενη ατμόσφαιρα χαλάει ένα τηλεφώνημα. Ο Οσμάν τρέχει να βοηθήσει τον Αϊντίν. Όσο και αν ο Μετέ είναι αντίθετος με την απόφαση του Οσμάν, εκείνος πηγαίνει να βοηθήσει τον φίλο του, που έχει μπλέξει άσχημα. Ο Χακάν αρνείται την πρόταση εργασίας του Αχμέτ, γεγονός που αναγκάζει την Μπερίν να μιλήσει μαζί του. Η τελική απόφαση του Χακάν εκπλήσσει τον Αχμέτ. Η Μπερίν γνωρίζει μια νεαρή κοπέλα, την Μπαχάρ ενώ προσπαθεί να ξεφύγει από τον επίμονο πρώην φίλο της. 
Ακούει την ιστορία της και αποφασίζει να τη βοηθήσει. 

Η Ζεχρά, που δεν θυμάται τον πατέρα της, τον γνωρίζει αναπάντεχα. Ο Χακάν τη σώζει από ένα αυτοκίνητο, που παρολίγο να την πατήσει. Είναι η πρώτη επαφή πατέρα – κόρης μετά από τα γεγονότα τόσων χρόνων. 
Η Τζεμιλέ και η Μπερίν δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν. 

Η Ζεχρά ευχαριστεί τον Χακάν και εκείνος λίγο αργότερα ξεσπάει σε κλάματα. Η Αϊτσά για να συναντήσει τον Μετέ προσπαθεί να κάνει κοπάνα από το σχολείο. Κινδυνεύει να την πιάσει ο αδερφός της αλλά εκεί που δεν το περιμένει τη σώζει ο Οσμάν. Η Τζεμιλέ έχει τα παιδιά και τα εγγόνια της στο σπίτι. Τη χαρούμενη ατμόσφαιρα χαλάει ένα τηλεφώνημα. Ο Οσμάν τρέχει να βοηθήσει τον Αϊντίν. Όσο και αν ο Μετέ είναι αντίθετος με την απόφαση του Οσμάν, εκείνος πηγαίνει να βοηθήσει τον φίλο του, που έχει μπλέξει άσχημα. Το σπίτι του Αλί πωλείται. 
Η γειτονιά εκπλήσσεται όταν βλέπει ότι η Καρολίν είναι η νέα ιδιοκτήτρια του ακινήτου.

Πέμπτη 22.05.2014
Επεισόδιο 178

Η Καρολίν, αφού έβαλε τον Εκρέμ να της αγοράσει το σπίτι του Αλί, επιστρέφει θριαμβεύτρια στη γειτονιά. Η Χασεφέ καταρρέει όταν μαθαίνει την ταυτότητα της νέας ιδιοκτήτριας του σπιτιού. Η Καρολίν όμως βρίσκεται αντιμέτωπη με μια απρόσμενη ανατροπή όταν ζητά να κλειδιά. 

Ο Σουλεϊμαν εμφανίζεται από το πουθενά και την ενημερώνει ότι το σπίτι τελικά το αγόρασε ο Σονέρ. Η Καρόλιν δεν μπορεί να το πιστέψει και φεύγει σαν κυνηγημένη ενώ η γειτονιά συγχαίρει τη σαστισμένη Τζεμιλέ. Η Καρολίν ξεσπάει την οργή της στον Εκρέμ. Ο Αϊντίν περνάει στη ζώνη του το όπλο το οποίο δεν κατάφερε να παραδώσει και το δείχνει στον Οσμάν. 

Δυσαρεστημένος ο Οσμάν, προσπαθεί να πείσει τον Αϊντίν να απαλλαγεί από το όπλο. Ο Αϊντίν προσπαθεί να το παίξει ήρωας και προκαλεί και πάλι προβλήματα. 
Η Μπερίν θέλει να βοηθήσει την Μπαχάρ, τη δασκάλα μπαλέτου της Ζεχρά, και μιλάει με τη μητέρα της. Η Τζεμιλέ κανονίζει συνάντηση με τη Μπαχάρ για να της προτείνει να εργαστεί στο εργαστήρι. Η κοπέλα δέχεται με χαρά. 
Ο Χακάν τηλεφωνεί στην Μπερίν ζητώντας της να μιλήσουν. Ο Αχμέτ και η Μπερίν υποψιάζονται ότι ο Χακάν θέλει να πάρει τη Ζέχρα στη Γερμανία.

Παρασκευή 23.05.2014
Επεισόδιο 179

Η Ντενίζ δέχεται να επιστρέψει στο σπίτι του πατέρα της γεγονός που γεμίζει χαρά και ελπίδα τον Σονέρ. Η Τζεμιλέ τον ευχαριστεί για ότι έκανε για την υπόθεση του σπιτιού και εκείνος την καθησυχάζει πως αυτή τη φορά όλα θα πάνε καλά με τη Ντενίζ. Ο Σονέρ λαμβάνει τα μέτρα του ώστε να μην αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα η Ντενίζ στην προσαρμογή της. 

Προσλαμβάνει μάλιστα και μία παιδαγωγό. Η γνωριμία όμως της Ντενίζ με την κυρία Μουαζέζ κυλάει απρόσμενα. Ο Μετέ ανησυχεί για την Αϊτσά, την οποία έχει καιρό να συναντήσει. 

Η Αϊτσά βρίσκει επιτέλους την ευκαιρία και πηγαίνει στο μαγαζί κρυφά από τον αδελφό της. Πηγαίνουν σε ένα μέρος όπου μπορούν να μείνουν μόνοι. 
Η Αϊτσά, της οποίας αρέσει πολύ ο Μετέ, του υπόσχεται να συναντηθούν και την επόμενη μέρα. Ο Μετέ, ο οποίος δεν θέλει να κλείσει το μαγαζί για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, ζητάει από τον Οσμάν να το κρατήσει εκείνος.


ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ...

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: