ΣΙΝΕ

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

AKARSU «Η προδοσία»: Τα νέα επεισόδια (180, 181, 182, 183, 184)

Η Αϊτσά πηγαίνει να συναντήσει τον Μετέ. Παράλληλα, ο Οσμάν, φεύγει από το σχολείο για να πάει στο...

Star: Καθημερινά στις 18:40

Δευτέρα 26.05.2014

Επεισόδιο 180
Η Αϊτσά πηγαίνει να συναντήσει τον Μετέ. Παράλληλα, ο Οσμάν, φεύγει από το σχολείο για να πάει στο δισκοπωλείο του Μετέ. Ο Χακάν ξεκινά να δουλεύει στο Συνεταιρισμό. Όταν όμως οι εργαζόμενοι μαθαίνουν ότι είναι γιος του Εκρέμ Τατλίογλου, δημιουργούνται προστριβές.
Ο Αχμέτ δέχεται μια απειλητική επιστολή λίγες μέρες πριν την επικείμενη ομιλία του σε μια πορεία διαμαρτυρίας, αλλά δεν πτοείται. Η Μπερίν όμως δεν μπορεί να κρύψει την ανησυχία της. Η Ντενίζ, η οποία εξακολουθεί να μην συμπαθεί την κουβερνάντα της, την κλειδώνει στο δωμάτιο και στη συνέχεια ανεβαίνει σε ένα δέντρο και δεν δέχεται να κατέβει.
Ο Σονέρ, η Τζεμιλέ και ο Σουλεϊμάν προσπαθούν να την πείσουν να κατέβει και να τους δώσει το κλειδί. Η μικρή αποφασίζει να τους δώσει το κλειδί υπό έναν όρο.

Τρίτη 27.05.2014
Επεισόδιο 181
Η Τζεμιλέ θέλει να νοικιάσει το σπίτι του Αλί στον Αρίφ και το κουβεντιάζει με τα παιδιά. Η πρότασή της όμως φαίνεται να δυσαρεστεί τον Μετέ.
Ο Οσμάν, ο οποίος θαυμάζει τον τρόπο σκέψης του Αρίφ και τον συμπαθεί, θέλει να τον βοηθήσει.
Ο Μετέ αποφασίζει να συναντηθεί με την Αϊτσά αλλά συναντά τυχαία τον Μιτχάτ. 

Όταν ο Μιτχάτ καταλαβαίνει ότι η αδελφή του έχει αγόρι αντιδρά έντονα. Η πορεία στην οποία συμμετέχουν ο Αϊντίν και ο Οσμάν έχει δραματικές εξελίξεις. Γίνεται απόπειρα δολοφονίας κατά του Αχμέτ. Ο Μιτχάτ δέχεται να συναντηθεί με τον Μετέ. Η συνάντηση αυτή όμως επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη και για τους δύο.
Τετάρτη 28.05.2014
Επεισόδιο 182
Ο Μιτχάτ μαθαίνει ότι ο Μετέ βγαίνει με την αδελφή του, την Αϊτσά και ζητάει να τον γνωρίσει. Όταν μαθαίνει ότι ο Οσμάν είναι αδελφός του Μετέ σοκάρεται και μετά ακολουθεί μεγάλη ένταση. Και ενώ ο Μιτχάτ εξοργίζεται, ο Μετέ δεν μπορεί να πιστέψει αυτά που ακούει για τον αδελφό του. Ο Οσμάν από την πλευρά του δεν ξέρει πώς να αντιδράσει όταν μαθαίνει ότι ο Μετέ είναι φίλος της Αϊτσά.
Ο Εκρέμ Τατλίογλου δεν μπορεί να χωνέψει ότι ο γιος του, ο Χακάν, συμμετείχε σε μια συνεδρίαση για να υποστηρίξει τον Αχμέτ.
Με τη βοήθεια της Καρολίν ετοιμάζει μια έκπληξη στην εγγονή του, τη Ζεχρά. 

Ο Αρίφ μετακομίζει στο σπίτι του Αλί. Η Τζεμιλέ έρχεται για να πάρει τα τελευταία έπιπλα και θυμάται με νοσταλγία όσα έζησε σ’αυτό το σπίτι. Στο μεταξύ ο Σονέρ κατηγορεί τον εαυτό του επειδή δεν καταφέρνει να βρει μια καλή νταντά για τη Ντενίζ. Η Ντενίζ διώχνει και την τελευταία νταντά, που της φέρνουν και αποφασίζει να σταματήσει να τρώει για να αναγκάσει τον μπαμπά της ν’ασχοληθεί περισσότερο μαζί της. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Σονέρ μπλέκεται σε έναν απίστευτο τσακωμό με μια γυναίκα, σε ένα εστιατόριο.
Πέμπτη 29.05.2014
Επεισόδιο 183
Ο Σονέρ μαθαίνει ότι η κοπέλα, με την οποία τσακώθηκε είναι η Μπαχάρ. Για την Μπαχάρ πάλι συμβαίνει αυτό, που φοβόταν. Ο Ζιγιά βρίσκει τα ίχνη της και την περιμένει στην είσοδο της βιοτεχνίας. Η Μπαχάρ δεν ξέρει τι να κάνει.
Κατά τύχη συναντιέται για δεύτερη φορά με τον Σονέρ. Αυτή τη φορά η συνάντησή τους θα εξελιχθεί ακόμα χειρότερα από την προηγούμενη φορά. Η Μπαχάρ υποχρεώνεται να παραιτηθεί από τη δουλειά της, μόλις δύο μέρες αφότου ξεκίνησε στη βιοτεχνία. Η Τζεμιλέ προσπαθεί να τη βοηθήσει. Η Μπαχάρ δέχεται μια πρόταση, που δεν αναμένει καθόλου. Αυτή η πρόταση θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη για όλους.

Η έκπληξη, που ετοιμάζει ο Εκρέμ Τατλίογλου στην εγγονή του θα βρει τον Αχμέτ και την Μπερίν εντελώς απροετοίμαστους.
Ο Αϊντίν, που καθυστερεί εξαιτίας μιας κλοπής, που γίνεται στο λεωφορείο για έναν αγώνα ποδοσφαίρου, θα προκαλέσει και πάλι προβλήματα στον Οσμάν και τους φίλους του. Ο έλεγχος, που γίνεται από την αστυνομία θα προκαλέσει μεγάλη αναταραχή.
Όμως αυτή τη φορά ο Αϊντίν το παρακάνει.
Παρασκευή 30.05.2014
Επεισόδιο 184
Η Τζεμιλέ πηγαίνει την Μπαχάρ στο σπίτι του Σονέρ για να γίνει η νταντά της Ντενίζ. Εκπλήσσεται όμως όταν ακούει τον διάλογο, που ακολουθεί ανάμεσα στον Σονέρ και την Μπαχάρ. Ο Σονέρ και η Μπαχάρ συνεχώς κατηγορούν ο ένας τον άλλον και μαλώνουν άσχημα.
Ούτε ο Σουλεϊμάν αλλά ούτε και η Τζεμιλέ καταφέρνουν να τους συνεφέρουν. Ο Μετέ είναι στεναχωρημένος γιατί δεν καταφέρνει να δει την Αϊτσά. Ο μόνος, που μπορεί να βοηθήσει το ερωτευμένο ζευγάρι, είναι ο Οσμάν.
Ο Οσμάν, για να δώσει χαρά στο νεαρό ζευγάρι, τους κανονίζει μυστική συνάντηση. Όμως η επιστροφή του Μιτχάτ στο σπίτι νωρίτερα από την προβλεπόμενη ώρα δυσκολεύει την κατάσταση.

Ο Οσμάν για να προστατέψει την Αϊτσά και τον Μετέ, τσακώνεται με τον Μιτχάτ. Μετά από όσα είπε ο Εκρέμ Τατλίογλου στη Ζεχρά, η Μπερίν αναγκάζεται να της πει τα πάντα σχετικά με τον πατέρα της. Αυτό είναι πολύ πιο δύσκολο από όσο φαντάζεται. Η Ζεχρά αντιδρά άσχημα.

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ...







ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook:http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: