ΣΙΝΕ

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Ο "BIAΣMOΣ" της Έλενας Παπαρίζου!!! - Η χειρότερη νύχτα της ζωής της...

Είναι η νύχτα που έχει στιγματίσει τη ζωή της και ακόμη δεν μπορεί να ξεπεράσει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε. «Αυτό που έγινε ήταν...
σκέτος βιασμός», είπε με λόγια τρεμάμενα, αφού για λίγα λεπτά, ίσως και για δευτερόλεπτα, η ζωή της θα βρισκόταν σε άμεσο κίνδυνο.

Η Έλενα Παπαρίζου τρόμαξε πάρα πολύ και ακόμη και σήμερα όταν μιλάει γι’ αυτό δείχνει ότι δεν έχει ξεπεράσει τον εφιάλτη. Εκείνη η περίοδος της ζωής της ήταν πάρα πολύ δύσκολη, αφού ακόμη δεν είχε συνέλθει από το θάνατο του πατέρα της, ενώ προσπαθούσε να ηρεμήσει βγαίνοντας από τη μακροχρόνια σχέση της από τον Τόνι Μαυρίδη. Στη ζωή της μόλις είχε μπει ο Ανδρέας Καψάλης ο οποίος έμελλε να είναι ο άντρας που τελικά τη σημάδεψε κι ετοιμάζεται να τον παντρευτεί, αλλά τότε ήταν ακόμη στην αρχή της σχέσης τους.

Η τραγουδίστρια επέστρεφε στο σπίτι της στο Λαγονήσι στις 3 το βράδυ. Όλα φαίνονταν ήρεμα, όμως η πραγματικότητα ήταν τελείως διαφορετική. Εκείνη την ώρα στο σπίτι της είχαν μπει ληστές και της είχαν αφαιρέσει χρήματα, κοσμήματα και διαβατήριο. Η Έλενα πήγε να μπει, άκουσε έναν θόρυβο και ανάβοντας τα φώτα έπαθε σοκ. Όλο το σπίτι ήταν άνω κάτω. Κόντευε να λιποθυμήσει. Με τις τελευταίες δυνάμεις της τηλεφώνησε στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με την έρευνα που έγινε, η Παπαρίζου στάθηκε πολύ τυχερή μες στην ατυχία της. Όπως επισήμαναν αξιωματικοί της αστυνομίας, για δευτερόλεπτα η τραγουδίστρια δεν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές και τότε κανείς δεν θα μπορούσε να εγγυηθεί για τη σωματική της ακεραιότητα. Η ίδια προσπάθησε πολύ να ξεπεράσει το σοκ της. «Ευχαριστώ τον Θεό που δεν ήμουν μέσα στο σπίτι την ώρα της ληστείας». Τα λόγια της δείχνουν ξεκάθαρα τον τρόμο που έζησε. «Είχα πει παλιότερα ότι όταν πεινάει κάποιος, θα κλέψει για να βρει φαγητό. Όμως κανείς δεν πρέπει να βρεθεί σε καμία από τις δύο θέσεις. Είναι σκέτος βιασμός να βλέπεις τον χώρο σου έτσι, αλλά στο τέλος λες “την υγειά μας να έχουμε και όλα τα άλλα θα έρθουν”». Ακόμη και σήμερα η Έλενα δεν θέλει να μιλάει για εκείνη την εφιαλτική νύχτα και προσπαθεί να είναι όσο πιο προσεκτική μπορεί. Το πάθημα έγινε μάθημα και πλέον κοιτάζει μπροστά.

kamikaze.gr ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: