ΣΙΝΕ

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Επίσκεψη του Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη στους Αγ. Θεοδώρους

Την διαβεβαίωσή του ότι πλέον ο Δήμος Γρεβενών είναι έτοιμος να “βαδίσει” της επόμενη πενταετία πατώντας σε πιο στέρεες βάσεις, απαλλαγμένος σε μεγάλο ποσοστό από τα τεράστια οικονομικά βάρη που κληρονόμησε ως προίκα από...
την προ Καλλικρατική εποχή, δίνοντας πλέον βαρύτητα τόσο στην καθημερινότητα των πολιτών όσο και στην ολοκλήρωση των μεγάλων αναπτυξιακών πρωτοβουλιών που έχουν ήδη δρομολογηθεί, έδωσε ο Δήμαρχος Γρεβενών και...

εκ νέου υποψήφιος, Δημοσθένης Κουπτσίδης, μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης στους κατοίκους των Αγίων Θεοδώρων, συνεχίζοντας την προεκλογική του περιοδεία.

Οι κάτοικοι των Αγίων Θεοδώρων υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη και ενθουσιασμό τον υποψήφιο Δήμαρχο και τα Στελέχη του Συνδυασμού “Μαζί συνεχίζουμε” και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στη νέα του προσπάθεια.

Δεν θα ακολουθήσουμε τις πρακτικές λάσπης και έντασης
Ανοίγοντας μια μικρή παρένθεση στην ομιλία του, ο κ. Κουπτσίδης αναφέρθηκε στη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί σε αυτή τη προεκλογική περίοδο, κάνωντας λόγο για «πρωτοφανή βιομηχανία λάσπης και έντασης προκειμένου να γίνει το άσπρο μάυρο» και ξεκαθαρίζοντας με νόημα ότι τόσο ο ίδιος όσο και τα μέλη του Συνδυασμού του, «δεν θα ακολουθήσουν τον κατήφορο αυτών που καταταφέυγουν σε τέτοιες πρακτικές, αυτών που έχουν μάθει τόσα χρόνια να επιβιωνουν έτσι. Αντιθέτως θα συνεχίσουμε να τους προσκαλούμε και να τους προκαλούμε σε δημόσιο διάλογο, να συζητήσουμε για όλα τα θέματα του Δήμου ενώπιος ενωπίω με τους δημότες. Ο δημόσιος διάλογος άλλωστε, είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της δημοκρατίας και τον φοβούνται αυτοί που δεν έχουν να πουν τίποτα, αυτοί που κρύβονται πίσω από τρίτους, που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία και τους μονολόγους».

Έχουν πάρει τα μηνύματα
Συνεχίζοντας την ομιλία του ο κ. Κουπτσίδης σημείωσε ότι «όλοι αυτοί που αποφεύγουν τον διάλογο και τον δημόσιο απολογισμό έχουν πάρει τα μηνύματα που στέλνουν οι δημότες από άκρη σε άκρη του Δήμου. Και τα μηνύματα αυτά είναι ξεκάθαρα. Ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών και της ρητής εντολής τους προς εμάς να συνεχίσουμε τη χρηστή διαχείριση του δημοσίου χρήματος και των οικονομικών του Δήμου, να συνεχίσουμε και να εντείνουμε την προσπάθεια για να βάλουμε τον Δήμο σε αναπτυξιακή τροχιά. Και η ανανέωση της εντολής θα δοθεί από τη πρώτη Κυριακή».

Στη συνέχεια οι κάτοικοι των Αγ. Θεοδώρων είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον κ. Κουπτσίδη καταθέτοντάς του τους προβληματισμούς και τα αιτήματά τους, κυρίως σε ότι αφορά θέματα της καθημερινότητά τους, με τον υποψήφιο Δήμαρχο να τους ακούει με προσοχή και να σημειώνει ότι μέσα από τη χρηστή διαχείριση και τη άμεση και αγαστή συνεργασία με τα τοπικά συμβούλια μπορούν να βρεθούν και να δοθούν οι προσδοκώμενες λύσεις.





Γραφείο Τύπου
Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών
Δημοσθένη Κουπτσίδη

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: