ΣΙΝΕ

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΥΠΟΨ.ΑΝΤΙΠ/ΡΧΗ Π.Ε.ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΤΣΙΟΥ

Φίλες και φίλοι,
Μετά από έναν περίπου μήνα κοπιώδους προεκλογικής προσπάθειας, έφτασε η ώρα της τελικής ψηφοφορίας.

Με τιμήσατε, από τη πρώτη ημέρα που ξεκίνησε αυτός ο όμορφος αγώνας με...
τη στήριξή σας, και την πρώτη Κυριακή με την ψήφο σας. Οφείλω και θα οφείλω πάντα σε όλους σας, στους φίλους μου στα Γρεβενά, στη Δεσκάτη και σε όλα τα χωριά της Περιφερειακής Ενότητάς μας, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Σε αυτή την προεκλογική μάχη, είχα και έχω μαζί μου οκτώ άξιους συμπολίτες μας, τους υποψηφίους του συνδυασμού μας, που ακούραστα και παλικαρίσια σας μίλησαν και συνεχίζουν να σας μιλούν για την αλήθεια της προσπάθειας μας, για την πρόταση ευθύνης και σύνθεσης της «Συμμαχίας των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία». Τη μόνη, σήμερα, πρόταση ενότητας και δημιουργίας με στόχο την ισόρροπη και βιώσιμη ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας.

Ξεκίνησα αυτή τη προσπάθεια μου, αυτόν τον αγώνα για να μπορώ να είμαι χρήσιμος στον τόπο και στην κοινωνία μας από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη, με βασικό εφόδιο την καθημερινή σχέση μαζί σας. Τις προσπάθειες που έχουμε, μαζί, καταβάλει για να προσφέρουμε, τις συμφωνίες αλλά και τις διαφωνίες μας για θέματα μικρά και μεγάλα, τις αγωνίες μας για το αύριο αυτού του τόπου που χρόνια τώρα μοιραζόμαστε.

Σας καλώ, τη σχέση μας να την ισχυροποιήσουμε βάζοντας πάνω από όλα τον τόπο μας και μόνο τον τόπο μας. Να αφήσουμε οριστικά πίσω μας αυτά που στάθηκαν εμπόδια στους αγώνες που δόθηκαν για το καλό του τόπου και την προκοπή της κοινωνίας μας. Να μην αφήσουμε κανέναν απολύτως χώρο στη διχόνοια, στις διακρίσεις και στις οπαδικές αντιλήψεις, να αναπτυχθούν.

Σας ζητώ να μου δώσετε τη δύναμη να υπηρετήσω τον τόπο μας και όλους τους πολίτες, να υπηρετήσω εσάς, τις φίλες και φίλους μου, που μας ένωνε, μας ενώνει και θα μας ενώνει πάντα η αγάπη μας για αυτόν τον ευλογημένο τόπο.

Σας ζητώ αύριο να ψηφίσετε τη «Συμμαχία των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία». Μαζί να «χτίσουμε» μία παραγωγικότερη Π.Ε. Γρεβενών, μαζί να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την ανάπτυξη του τόπου και την πρόοδο της κοινωνίας μας και μαζί να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας και κυρίως για τις επόμενες γενιές.

Πάντα Μαζί, γιατί ο Τόπος μας Αξίζει

Γιάννης Γιάτσιος
Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: