ΣΙΝΕ

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Τι πούλησε ένας Βρετανός για να πληρώσει τους φόρους του

Ένας Βρετανός αριστοκράτης, ο Hugh Lowther, που δεν είχε χρήματα για να πληρώσει το φόρο κληρονομιάς από την περιουσία που του άφησε ο πατέρας του, αποφάσισε να...
σκοτώσει κομμάτι της περιουσίας του.

Και τι αποφάσισε να κάνει; Να πουλήσει ένα ολόκληρο βουνό, και μάλιστα σε τιμή ευκαιρίας, στο εθνικό πάρκο της Lake District, στη βορειοδυτική Αγγλία, έναντι 1,75 εκ. λιρών (περίπου 2,12 εκ. ευρώ).

Το όρος Blencathra είναι αγαπημένο κομμάτι της περιουσίας της οικογένιεας Lowther. «Θα είναι πραγματικά μια μεγάλη απώλεια», δήλωσε ο Hugh Lowther.

Με το ποσό αυτό ο Κόμης ελπίζει ότι θα πληρώσει ένα μέρος από τα 9 εκατομμύρια λίρες που χρωστά στην εφορία ως φόρο κληρονομιάς, μετά το θάνατο του πατέρα του, το 2006.

Βέβαια, όπως υποστηρίζει η οικογένεια, για τέτοιο βουνό το ποσό είναι μικρό και είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για όποιον το αποκτήσει, αφού όποιος γίνει ιδιοκτήτης του βουνού παίρνει μαζί και τα μπόνους του – δηλαδή παίρνει και τον τίτλο του Λόρδου του υποστατικού Threlkeld και το δικαίωμα βοσκής για 5.471 προβατίνες, 732 αρνάδες (προβατίνες λίγων μηνών) και 200 αρνιά!

Akous


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: