ΣΙΝΕ

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Μήνυμα Υπ. Αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Καλαμάρα

Αγαπητοί μας συμπατριώτες, σχεδόν ένα μήνας πέρασε από την ημέρα που ξεκινήσαμε αυτόν τον αγώνα, και μαζί με τους συντρόφους μου, υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους, προσπαθήσαμε να μεταφέρουμε το μήνυμα του Συνδυασμού μας σε όλους τους Γρεβενιώτες σε όλη την Ελλάδα, σε όλα τα Γρεβενά...
απ’ άκρη σ’ άκρη,

«ΕΛΠΙΔΑ» ήταν το μήνυμα που μεταφέραμε και είμαι σίγουρος πως το καταφέραμε. Ο επόμενος στόχος μας είναι αυτή την ελπίδα που φέρνει ο συνδυασμός μας να την κάνουμε πράξη.

Δεν έχουμε μόνο την βούληση ή την καλή πρόθεση, έχουμε τον τρόπο, έχουμε το σχέδιο, έχουμε την πίστη στους εαυτούς μας και με την δύναμη που αντλήσαμε από εσάς θα τα καταφέρουμε, Θα τα καταφέρουμε γιατί έχουμε ήδη δουλέψει μεθοδικά, έχουμε καταρτίσει ένα πρόγραμμα πενταετίας, με αρχή και τέλος, βασισμένο σε προτεραιότητες και σε μια στρατηγική που περιγράφει πως αρχίζουμε, με ποιους πόρους, με ποιό μηχανισμό, με ποιο χρονοδιάγραμμα.

Με αυτό τον προγραμματικό λόγο πορευτήκαμε αυτό το διάστημα χωρίς μεγάλα συνθήματα, χωρίς τυμπανοκρουσίες , χωρίς υποσχέσεις , χωρίς επικοινωνιακά τεχνάσματα, γιατί όπως έλεγα και σε σχεδόν σε όλες μου τις ομιλίες, οι εποχές των εύηχων συνθημάτων, της υποσχεολογίας και της εικόνας χωρίς περιεχόμενο, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Ο συνδυασμός της Ελπίδας χτίστηκε πάνω στα θεμέλια της αξιοσύνης των ανθρώπων του, αλλά και της διάθεσης για σύνθεση και συνεργασία, ανθρώπων που δεν ταυτίζονται, ταιριάζουν όμως τα χνώτα τους, μπορούν να συζητήσουν, μπορούν ακόμη και να διαφωνήσουν.

Έτσι θα πορευτούμε, μέχρι το τέλος της πενταετίας, ενωμένοι, γιατί δεν έχουμε άλλα περιθώρια, μόνο με την πίστη στις δικές μας δυνάμεις στους δικούς μας ανθρώπους, τους ανθρώπους των Γρεβενών, στους ανθρώπους της Δυτικής Μακεδονίας, εσάς,

Έτσι ενωμένοι θα κάνουμε την Ελπίδα πράξη

Έτσι ενωμένοι θα χτίσουμε το κοινό μας μέλλον 



ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: