ΣΙΝΕ

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Τσούκλης: Μας είχαν ξεγραμμένους!

Κόντρα στα... προγνωστικά, ο Πυρσός Γρεβενών όχι μόνο κατάφερε να σωθεί, αλλά και να τερματίσει πέμπτος, κάτι που αν μη τι άλλο έφερε χαρά στον προπονητή του, που δήλωσε έτοιμος να παραμείνει και του χρόνου στην ομάδα.

«Το πιο καθοριστικό παιχνίδι ήταν εκείνο με...
τον Οδυσσέα. 
Αν χάναμε θα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα για μας. Βρεθήκαμε σε δύσκολη θέση μετά το 0-1, ωστόσο, τα παιδιά έδειξαν αστείρευτα ψυχικά αποθέματα και φτάσαμε στην ανατροπή και την μεγάλη νίκη», ανέφερε αρχικά στο «Αθλητικό Μετρόπολις» ο Πέτρος Τσούκλης και συνέχισε: «Γνωρίζαμε πολύ καλά πως αν παίρναμε τους βαθμούς στα τελευταία παιχνίδια θα βρισκόμασταν ψηλά. Έπρεπε να κάνουμε το 4Χ4 και ευτυχώς τα καταφέραμε».

Όσον αφορά την δυσκολία του επίτευξης του στόχου σχολίασε: «Μετά την ήττα από την Φιλιππιάδα μας είχαν όλοι ξεγραμμένους. Από εκεί και πέρα όλοι μας προσπαθήσαμε να ανεβάσουμε την ψυχολογία των παιδιών, ήρθε και η μεγάλη νίκη με την Λάρισα, όπως και η εξίσου σημαντική στην Ηγουμενίτσα με τον Θεσπρωτό και έπειτα όλα ήρθαν όπως τα υπολογίσαμε».

Κλείνοντας, ο Πέτρος Τσουκλής έδειξε θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει και τη νέα σεζόν στον Πυρσό επισημαίνοντας: «Είμαι ευχαριστημένος από την κατάσταση εδώ. Θα έχουμε μια συνάντηση με την διοίκηση μέσα στην εβδομάδα και εύχομαι να έχουμε ένα αίσιο τέλος για να συνεχίσω και τη νέα χρονιά».

Ματιές στα σπορ με ΘΑΡΡΟΣ
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: