ΣΙΝΕ

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΟΤΑΝ ΔΑΚΡΥΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ!!!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΓΟΝΕΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΕΑ

Πέρασαν πολλά χρόνια απ’τη ζωή μου για να βιώσω εσώψυχα το νόημα του ταξιδιού σε σχέση με την Ιθάκη. Σ’αυτό συνετέλεσαν δεκατέσσερα 15χρονα παιδιά, που με το γοερό τους κλάμα και δάκρυ ράγισαν τις καρδιές μας στο...
Δ.Α.Κ. Καλαμαριάς για ένα πενθήμερο.

Αντιλήφθηκα, ότι μέσα τους ένιωθαν, πως εκπροσωπούν όχι μόνο το σύλλογό τους, αλλά γενικότερα τον τόπο τους, την πόλη τους, τα Γρεβενά.

Συγχαρητήρια λοιπόν σ’αυτά τα παιδιά που στερήθηκαν πολλά απ’την προσωπική τους ζωή εδώ και πολλά χρόνια, κέρδισαν όμως σε προσωπικότητα και χαρακτήρα.
Συγχαρητήρια στον «Φ.Ο. ΠΡΩΤΕΑΣ» (διοίκηση, προπονητές, υποστηρικτές ) που στη δύσκολη συγκυρία που περνάμε, βοήθησαν τα παιδιά στο παραπάνω βήμα.

Συγχαρητήρια στους γονείς, άξιοι συμπαραστάτες των παιδιών τους , που τόσα χρόνια, μέσα σε δύσκολες εποχές, έγραψαν ατέλειωτα χιλιόμετρα στις γειτονιές της Δ. Μακεδονίας και όχι μόνο.
Συγχαρητήρια στους Θεσσαλονικείς συμπατριώτες μας που βρέθηκαν στις κερκίδες του Δ.Α.Κ. Καλαμαριάς χειροκροτώντας τα παιδιά μας.
Συγχαρητήρια τέλος, στα τοπικά και όχι μόνο μέσα ενημέρωσης, που μας συνόδευαν στο όμορφο αυτό ταξίδι του παιδικού μπάσκετ της πόλης μας.
Το ταξίδι ήταν υπέροχο… υπέροχο… πραγματικά σας λέω ΥΠΕΡΟΧΟ…

ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Μ Ε ! ! !

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

3 σχόλια:

GP 800 είπε...

ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ..
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ..

GP 800 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

δυστηχως δεν ειχαν ολα τα τμηματα του πρωτεα την ιδια μεταχειριση...καποιες γενιες ηταν πολυ αδικημενες (ισως και σκοπιμα)..
*βλεπε γενια του 97' με λαθος επιλογη προπονητη οταν ηταν ακομα τα παιδια σε σημαντικοτατο σταδιο ωστε να αποκτησουν βασικες γνωσεις..επισης δν αγωνιστηκαν ποτε στο πρωταθλημα παιδων ενω μπορουσαν..συγχαρητηρια στα παιδια!!