ΣΙΝΕ

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Επισκέψεις του Υπ. Δημάρχου Γρεβενών Δ. Κουπτσίδη

Πλήρης γνώστης των θεμάτων και προβλημάτων του Δήμου Γρεβενών αποδεικνύει ότι είναι καθημερινά στις επισκέψεις του στους οικισμούς και τα τοπικά διαμερίσματα του δήμου, ο Δήμαρχος Γρεβενών και εκ νέου υποψήφιος για τον...
Δήμο Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης.

Ο κ. Κουπτσίδης , συνοδευόμενος από τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους κατά τη διάρκεια της παρουσίασης τους αναφέρει ότι « στον συνδυασμό ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ δεν χωράνε άτομα που έχουν εμπλακεί σε καταστάσεις με οικονομικές ατασθαλίες και καταδίκες. Οι υποψήφιοι σύμβουλοι δεν είναι σαν κάποιους άλλους που συνωστίζονται αλλού και περιμένουν να έρθει η ώρα, νομίζοντας ότι θα έρθουν στα πράγματα, να πάρουν ένα μπλάνκο και να σβήσουν τα ανομήματα τους. Αυτά να τα ξεχάσουν γιατί έχουν πάρει το δρόμος τους και δεν σταματάνε. Εμείς σταματήσαμε τις κρυφές διαδρομές του χρήματος».

Σε αίτημα των οικισμών Πριονίων και Καλλιθέας για τις διαγραμμίσεις στο δρόμο ώστε να διευκολύνονται οι οδηγοί κυρίως το βράδυ αλλά και όταν ο καιρός είναι άστατος, ο κ. Κουπτσίδης απάντησε πως το κόστος είναι δυσβάστακτο για οικονομικά του δήμου και σαν εναλλακτική λύση ζητήθηκε το 2011 το μηχάνημα διαγράμμισης που διαθέτει η Περιφερειακή Ενότητα , για να αποκαταστήσουν τις διαγραμμίσεις όλου του δικτύου ακόμη και του περιφερειακού με έξοδα και προσωπικό του δήμου καθώς η Περιφέρεια αδυνατεί να ανταπεξέλθει. Κάτι όμως το οποίο αρνήθηκε η περιφερειακή ενότητα.

Στον οικισμό Μικρολιβάδου τέθηκε το θέμα της αποκατάστασης στεγάστρων και διαφόρων άλλων ζημιών που είχαν προκληθεί πριν δύο χρόνια , τότε που τα χιόνια είχαν αποκλείσει τα Γρεβενά στην κυριολεξία, ο κ. Κουπτσίδης ανέφερε ότι «Ο δήμος δεν χαρακτηρίσθηκε θεομηνιόπληκτος, απ όπου και θα εισέρεαν κονδύλια για την αποκατάσταση τους, γιατί η περιφέρεια δεν εισηγήθηκε ποτέ ότι υπήρξε πρόβλημα και , έλεγε ότι όλα είναι εντάξει , για χιόνια που είχαν να πέσουν από το 1932».

Σε άλλο σημείο των ομιλιών του ο κ. Κουπτσίδης αφού επεσήμανε ότι σε ολόκληρη την αυτοδιοικητική του πορεία δεν υπήρξε ούτε ένα συγγενικό του πρόσωπο ούτε σε γραμματέα, σύμβουλου ή σε κάποια άλλη θέση παραδέχθηκε ότι έγιναν, ατασθαλίες και παραλείψεις και ζήτησε συγγνώμη από τους πολίτες.

Τέλος για άλλη μία φορά επανέλαβε το κάλεσμά του για δημόσιο διάλογο τονίζοντας ότι οι υποψήφιοι δήμαρχοι Γρεβενών καλέστηκαν από το περιφερειακό κανάλι west για διάλογο και παρουσίαση των θέσεων τους το βράδυ της Τετάρτης 7 Μαΐου. Όμως ενώ οι δύο αποδέχθηκαν την πρόταση, η κ. Ντάγκα και ο κ. Κουπτσίδης, δεν έγινε αποδεκτή από τον τρίτο υποψήφιο.








ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: