ΣΙΝΕ

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Κεφάλας: Δεν αρκεί η σωτηρία στην Καστοριά ... προς την έξοδο ο Λέτσιος... Ψίθυροι για… Ζαλίκα!

Για τις αντιξοότητες και την παραμονή-θρίλερ, τα συναισθήματα ανακούφισης και δικαίωσης και την επόμενη μέρα, μίλησε στο dokari.gr ο μέσος των «γουναράδων». 
Δύσκολα θα παραμείνει ο Λέτσιος.

Μια από τις πλέον δύσκολες χρονιές της ιστορίας της βίωσε φέτος η Καστοριά, που εντέλει γλίτωσε τα χειρότερα, τερμάτισε στην οκτάδα και παρέμεινε στην κατηγορία.Ο 21χρονος μέσος, Γιώργος Κεφάλας, με θητεία ακόμα σε Αναγέννηση Επανομής και Ερασιτέχνες Άρη, ήταν μια από τις «αποκαλύψεις» και από τα βασικά γρανάζια στην πορεία σωτηρίας των «γουναράδων».

Ο Κεφάλας μίλησε στο dokari.gr αναφέροντας αρχικά: «Επικρατούν ανάμεικτα συναισθήματα, το τέλος πάντως ήταν αίσιο και άρα νιώθουμε περηφάνια και δικαίωση. Στο τέλος μπαίνει θετικό πρόσημο, τέλος καλό, όλα καλά, αν και η 8η θέση δεν μας χαροποιεί γενικά. Αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες μέσα σε αυτό τον χρόνο, με αλλαγές διοικήσεων και προπονητών, αποχωρήσεις παικτών, οικονομικά προβλήματα. Το τελευταίο διάστημα η πίεση ήταν εμφανέστατη. Είχαμε ευκαιρίες να καθαρίσουμε τα παιχνίδια και να κλειδώσουμε τη σωτηρία και συνεχώς στραβοπατούσαμε. Όταν ήρθε όμως η ώρα που τα ψέματα τελείωναν, ήμασταν εκεί. Κάναμε τα μεγάλα διπλά σε Κοζάνη και Κορδελιό και εντέλει πετύχαμε το... αυτονόητο, δίνοντας μεγάλη χαρά στον κόσμο που μας στήριξε».


«Μίλησε ο εγωισμός και η φανέλα»
Για να συνεχίσει ο Γιώργος Κεφάλας: «Στις δύσκολες στιγμές ήμασταν μαζί. Πιστέψαμε στην ομάδα και τους εαυτούς μας. Στην Κοζάνη ας πούμε κάναμε τεράστια ανατροπή από 2-0 σε 2-3 και με αριθμητικό μειονέκτημα. Εκεί μίλησε ο εγωισμός, η βαριά φανέλα και το ένστικτο της επιβίωσης. Δεδομένων των συνθηκών, η παραμονή για εμάς είναι επιτυχία, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι απαρτίζουμε την Καστοριά και άρα δεν πρέπει να συμβιβαζόμαστε με έναν τόσο «χαμηλό» στόχο όπως η σωτηρία. Τα πολλά καθημερινά προβλήματα μας έδεναν περισσότερο και όλοι προτάξαμε την ιστορία και το συμφέρον της ομάδας. Μεγάλο όπλο ήταν η έδρα μας, αποτέλεσε φόβητρο για πολλούς αντιπάλους».
Όσο για τον ίδιο και τις προτεραιότητές του; «Πλέον μπορούμε να δούμε την επόμενη μέρα και να αρχίσει ο σχεδιασμός στην Καστοριά, για να βρεθεί ξανά εκεί που αξίζει, σε επαγγελματικό επίπεδο και τις δυο πρώτες κατηγορίες. Οι στόχοι πρέπει να είναι άλλοι του χρόνου. Είναι τιμή για κάθε παίκτη να φορά τη φανέλα αυτής της ομάδας και το ιδεατό για μένα θα ήταν να βρεθώ ξανά σε υψηλότερο επίπεδο με την Καστοριά. Ακόμα ανήκω σε αυτή την ομάδα και είμαι στη διάθεση της διοίκησης αν επιθυμεί να μιλήσουμε για του χρόνου».

Προς την έξοδο ο Λέτσιος
Αξίζει να σημειωθεί ότι η χρονιά ολοκληρώθηκε για τους Καστοριανούς με ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα κόντρα στη Δόξα Κορησσού. Πλέον, η διοίκηση του Νίκου Πεπελίδη (συνεχίζει κανονικά το έργο της) θα ρίξει το βάρος στη διευθέτηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων αλλά και στα πλάνα για το «στήσιμο» μιας νέας, πιο ανταγωνιστικής ομάδας. Όπως διαρρέει από την Καστοριά, το πιθανότερο είναι να προσληφθεί άλλος τεχνικός και να προκύψει «διαζύγιο» με τον Ανδρέα Λέτσιο. Πάντως τίποτα δεν αποκλείεται και υπάρχουν λίγες πιθανότητες για ανατροπή δεδομένων, αφού θα υπάρξει και μια συνάντηση διοίκησης-προπονητή ακόμα.


Ψίθυροι για… Ζαλίκα!

Η παρουσία του έμπειρου τεχνικού δίπλα στον πρόεδρο των «γουναράδων» Νίκο Πεπελίδη στο τελευταίο ματς στο Κορδελιό γεννά αυτόματα σενάρια συνεργασίας!

Μια από τις λύσεις που φέρεται να εξετάζει η Καστοριά για την άκρη του πάγκου της ενόψει της νέας σεζόν είναι όπως φαίνεται αυτή του Νίκου Ζαλίκα! Ο έμπειρος Κατερινιώτης τεχνικός φέρεται να δέχθηκε κρούση από τη διοίκηση των «γουναράδων» και μέσα στη σεζόν, αλλά τότε το θέμα δεν προχώρησε, αλλά τώρα οι πιθανότητες για συνεργασία είναι σαφώς περισσότερες, μιας και ο Ανδρέας Λέτσιος με τα υπάρχοντα δεδομένα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν (υπάρχει και ένα μικρό παράθυρο πάντως να αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή). Μάλιστα, ο Ζαλίκας, που φέρεται να εξετάζει πρόταση και από ομάδα της... Ασίας (!), παρακολούθησε το τελευταίο φετινό παιχνίδι των Καστοριανών, στο Κορδελιό με τον Οδυσσέα, δίπλα στον πρόεδρο Νίκο Πεπελίδη, φουντώνοντας ακόμα περισσότερο τα σενάρια συνεργασίας. Ο Νίκος Ζαλίκας στο παρελθόν έχει δουλέψει ακόμα σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Καβάλα, Νίκη Βόλου, Λαμία, Πανσερραϊκό, Αναγέννηση Γιαννιτσών (τελευταίος σταθμός), Θερμαϊκό και Πυργετό, αλλά και ως βοηθός προπονητή σε πολλές ομάδες (Ολυμπιακός, Άρης, ΠΑΟΚ κ.α.). Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ώστε να ξεκαθαρίσει ο σχεδιασμός για την ιστορική ομάδα της δυτικής Μακεδονίας.

matiesstasport.blogspot.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: