ΣΙΝΕ

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Επισκέψεις του υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών, Δημοσθένη Κουπτσίδη σε Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου

«Μετά την οικονομική εξυγίανση του δήμου, σε πρώτο πλάνο η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών».

Τη δέσμευση πως τη νέα περίοδο η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα ανέλαβε ο...
νυν δήμαρχος Γρεβενών και εκ νέου υποψήφιος, Δημοσθένης Κουπτσίδης, συνεχίζοντας τις επισκέψεις και ανοιχτές συζητήσεις με τους δημότες των Τοπικών Διαμερισμάτων του Δήμου.
Ο κ Κουπτσίδης, συνοδευόμενος από υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους του συνδυασμού του ¨ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ¨, επισκέφθηκε διαδοχικά τη Τετάρτη 14/5 την Αναθρακιά, τον Αιμιλιανό, το Ελευθεροχώρι, την Ιτέα και το Φελλί.
«Όταν πριν από τρεισήμισι χρόνια αναλάβαμε τη δημοτική αρχή του νέου διευρυμένου Δήμου Γρεβενών, βρήκαμε μία κατάσταση που δεν τη περιμέναμε, κληρονομώντας χρέη ύψους 27 εκ ευρώ. 

Σεβόμενοι απόλυτα την εντολή που εσείς μας δώσατε, βάλαμε σε πρώτη προτεραιότητα την οικονομική εξυγίανση του Δήμου», σημείωσε αρχικά ο κ. Κουπτσίδης, για να συμπληρώσει: «Βέβαια γνωρίζαμε ότι αυτή η προσπάθεια απαιτούσε τη λήψη δύσκολων αποφάσεων, που ίσως να μην μας έκανε αρεστούς. Αρκεί να σας αναφέρω ότι τα πρώτα χρόνια, το 100% της κρατικής χρηματοδότησης, η οποία, σημειωτέων, ήταν μειωμένη κατά 53%, πήγαινε για την αποπληρωμή των τεράστιων αυτών οικονομικών βαρών. Με πολλές θυσίες, σκληρή δουλειά, χρηστή και κρυστάλλινη διαχείριση και με τη δική σας στήριξη, μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως αυτή η επίπονη προσπάθεια απέδωσε καρπούς και πλέον ο Δήμος έχει απαλλαχθεί από τα 2/3 αυτού του χρέους, πατάει σε πιο στέρεες βάσεις, γεγονός που μας επιτρέπει να ατενίζουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Τη νέα περίοδο λοιπόν, απόλυτη προτεραιότητα για εμάς αποτελεί η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη».
Από τη πλευρά τους οι δημότες έδειξαν με τη δυναμική τους παρουσία την ξεκάθαρη πρόθεσή τους να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο του κ. Κουπτσίδη, ζητώντας του να συνεχίσει αυτή τη προσπάθεια με όρους απόλυτης διαφάνειας, ενώ μέσα από το γόνιμο διάλογο που ανέπτυξαν με τον επικεφαλής του συνδυασμού ¨ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ¨, είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν τα βασικότερα προβλήματα που τους απασχολούν, έτσι ώστε να δρομολογηθεί η επίλυσή τους.
Ο κ. Κουπτσίδης τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη τους, υπογραμμίζοντας ότι τόσο ό ίδιος όσο και οι συνεργάτες του θα φανούν αντάξιοι των προσδοκιών τους.





ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: