ΣΙΝΕ

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Επίσκεψη υπ.Δημάρχου Γρεβενών Δ. Κουπτσίδη σε Τοπικά Διαμερίσματα των Βεντζίων

Δυναμική νίκης και στο νότιο τμήμα του Δήμου
Τα Τοπικά Διαμερίσματα Μικροκλεισούρα, Πόρο, Πιστικό, Κνίδη, Πυλωροί, Βάρη, Έξαρχο, Παλαιοχώρι και Ποντινή επισκέφθηκε το Σάββατο 10 Μαϊου ο νυν Δήμαρχος και εκ νέου...
υποψήφιος, Δημοσθένης Κουπτσίδης, συνοδευόμενος από τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού ¨ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ¨.

Κοινή συνισταμένη όλων των επισκέψεων του κ Κουπτσίδη και των συνεργατών του ήταν η θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν οι τοπικές κοινωνίες, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα νίκης στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Κατά τη διάρκεια των ομιλιών του προς τους κατοίκους του νοτίου τμήματος του Δήμου Γρεβενών, ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος στάθηκε ιδιαίτερα στις προσπάθειες που κατέβαλλε η σημερινή Δημοτική Αρχή προκειμένου να αξιοποιήσει κονδύλια ευρωπαϊκών προγραμμάτων για την ενίσχυση του πρωτογενή τομέα, όπως το πρόγραμμα LEADER. Μάλιστα ο κ. Κουπτσίδης προέτρεψε τους παραγωγούς της περιοχής να συγκροτήσουν ομάδες παραγωγών προκειμένου να κάνουν τα προϊόντα τους ¨Προϊόντα Γεωγραφικής ΄Ενδειξης¨..

Αφουγκραζόμενος τις αγωνίες και τους προβληματισμούς των κατοίκων, όπως διατυπώθηκαν κατά τη διάρκεια του γόνιμου διαλόγου που ανέπτυξε μαζί τους, ο κ. Κουπτσίδης υπογράμμισε ότι πλέον ο διευρυμένος Δήμος Γρεβενών, μέσα από τη χρηστή διοίκηση και διαχείριση του δημοσίου χρήματος, κατάφερε να απαλλαχτεί σε μεγάλο ποσοστό από τις παθογένειες του παρελθόντος και τα τεράστια οικονομικά βάρη, ύψους 27 εκ ευρώ, που κληρονόμησε από την ¨Καποδιστριακή περίοδο¨. «Με διαφάνεια παντού και για τα πάντα και με σεβασμό και στο τελευταίο ευρώ του φορολογούμενου συμπολίτη μας, καταφέραμε να δώσουμε ένα οριστικό τέλος στο ¨πάρτι αδιαφάνειας¨ που είχε στηθεί στη πλάτη των δημοτών. Πλέον ο Δήμος πατάει σε στέρεες βάσεις και την επόμενη περίοδο θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος ο κ. Κουτπσίδης, παρουσιάζοντας τους υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους του συνδυασμού ¨ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ¨, υπογράμμισε ότι: « Ο συνδυασμός μας είναι ο μοναδικός άρτιος και πλήρης με 241 υποψηφίους, ο μέγιστος δηλαδή αριθμός που ορίζει ο νομοθέτης. Και αυτό δεν έγινε για επίδειξη ισχύος αλλά επειδή εμείς πιστεύουμε στην εκπροσώπηση όλων των τοπικών κοινωνιών και σεβόμαστε απόλυτα αυτό το δικαίωμα τους να εκπροσωπούνται από τους δικούς τους ανθρώπους. Άλλωστε τους εκπροσώπους των τοπικών κοινωνιών τους εμπιστευόμαστε απόλυτα, συνεργαζόμαστε σε καθημερινή βάση μαζί τους, γιατί αυτοί είναι εκείνοι που γνωρίζουν καλύτερα από το καθένα τις ανάγκες και τα προβλήματα της κάθε τοπικής κοινωνίας».


















ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: