ΣΙΝΕ

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Αλλάζει ο καιρός. Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση

Μεταβολή του καιρού, αρχικά στα δυτικά και στην Πελοπόννησο, και βαθμιαία στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με βροχές και καταιγίδες που τοπικά θα είναι...
ισχυρές και θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, περιμένουμε σήμερα Πέμπτη 29 Μαΐου 2014.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 30 στην Κεντρική Ελλάδα, από 16 έως 27 βαθμούς στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 17 έως 32 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 16 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, ενώ στα Δωδεκάνησα και στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 30 και 34 βαθμούς αντίστοιχα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι, ενισχυόμενοι σταδιακά κατά τόπους σε ισχυρούς μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και πιθανόν στα κεντρικά πελάγη θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς και βαθμιαία από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, ενώ στον Κορινθιακό κόλπο το δυτικό ρεύμα θα πνέει με εντάσεις 6 έως 7 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν, δίνοντας κατά περιόδους από τις απογευματινές ώρες τοπικές βροχές ή καταιγίδες, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από από νοτιοδυτικές κυρίως διευθύνσεις μέτριοι, ενισχυόμενοι παροδικά σε ισχυρούς μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και πιθανόν πρόσκαιρα τοπικά θυελλώδεις.

Νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν παροδικές βροχές ή καταιγίδες, με πιθανότητα για πρόσκαιρα έντονα φαινόμενα κυρίως το βράδυ, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

meteo.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: