ΣΙΝΕ

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Ξεκάθαρο μήνυμα νίκης έστειλαν οι ετεροδημότες της Θεσσαλίας στις ομιλίες του Γιώργου Δασταμάνη σε Τρίκαλα ,Ελασσόνα, Τύρναβο και Βελεστίνο.

Μιλώντας στους ετεροδημότες της Θεσσαλίας το βράδυ της Τρίτης 13 Μαΐου, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών  κ. Δασταμάνης Γιώργος κάλεσε όλους και όλες να στηρίξουν με την ψήφο τους μια προσπάθεια που ξεκίνησε για το νοικοκύρεμα του δήμου, την δημιουργία υποδομών, την...
στήριξη και αλληλεγγύη της τοπικής κοινωνίας που βιώνει σκληρές συνθήκες οικονομικής κρίσης, την χάραξη αναπτυξιακής στρατηγικής που θέτει νέους ορίζοντες ανάπτυξης. Είπε χαρακτηριστικά:«Αλλάζουμε νοοτροπία, αλλάζουμε τρόπο σκέψης, δημιουργούμε τις βάσεις για ν’ αλλάξει οριστικά πλέον πορεία ο τόπος μας».
Ο κ. Γιώργος Δασταμάνης στην ομιλία του παρουσίασε τους κυριότερους άξονες σχεδιασμού και προγραμματισμού για ένα Δήμο ανθρώπινο και φιλικό προς τον απλό πολίτη. Παράλληλα επανέλαβε την βασική του αρχή για απόλυτη διαφάνεια σε όλες τις δομές του Δήμου.
Οι ετεροδημότες συμμετέχοντας ενεργά στις συζητήσεις , έδωσαν το δικό τους μήνυμα για αλλαγή πορείας στο τιμόνι του Δήμου δείχνοντας εμπιστοσύνη στο συνδυασμό Γρεβενά –Συμμετέχω Ενεργά.
Ο κ.Δασταμάνης ευχαρίστησε όλους τους πολίτες που παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις του στην Θεσσαλία και τους κάλεσε να βρεθούν στα Γρεβενά την Κυριακή 18 Μαΐου 2014 για να συμμετέχουν ενεργά στην αλλαγή πορείας του Δήμου Γρεβενών.
Στα πλαίσια των προεκλογικών εκδηλώσεων ο κ. Γιώργος Δασταμάνης θα πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία την Πέμπτη 15 Μαΐου 2014 στις 7.30 μμ στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών.


Γραφείο Τύπου
Γεωργίου Δασταμάνη
Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: