ΣΙΝΕ

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Σαμαράς: Ένα «ατύχημα» αρκεί για να πάνε όλα στράφι

«Θα ήταν λάθος να αφήσουμε να δημιουργηθεί αστάθεια ξανά, εξαιτίας των ευρωεκλογών. Γιατί η αστάθεια μπορεί να έχει ανεξέλεγκτες συνέπειες...
Χρειάστηκαν πολλές θυσίες για να σηκωθεί η Ελλάδα στα πόδια της. Αλλά θα αρκούσε ένα "ατύχημα" ή μια χαλαρή στάση στην εκλογική αναμέτρηση για να πάνε όλα στράφι. Και να γυρίσουμε πάλι εκεί που βρεθήκαμε πριν από τέσσερα χρόνια» τονίζει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξή του, στην εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ».

«Τώρα χρειαζόμαστε σταθερότητα περισσότερο από ποτέ. Αποφύγαμε τα χειρότερα, μπήκαμε στην ανάκαμψη, αλλά ο κίνδυνος να γυρίσουμε πίσω δεν έχει αποτραπεί πλήρως» επαναλαμβάνει, θέτοντας το δίλημμα των επικείμενων εκλογών. Ξεκαθαρίζει ότι οι πολίτες την Κυριακή, δεν ψηφίζουν για κυβέρνηση, αλλά για την Ευρωβουλή. «Οι κάλπες που στήθηκαν την περασμένη Κυριακή, αλλά και αυτές που θα στηθούν, δεν αφορούν κάποιο "δημοψήφισμα" (...). Το να δίνει όποιος θέλει, όποιο νόημα θέλει σε κάθε εκλογική αναμέτρηση για άλλο ζήτημα, είναι εκβιαστικό και επικίνδυνο» υπογραμμίζει. 

Σημειώνει ότι ο ελληνικός λαός δεν θέλει τώρα πρόωρες εκλογές, «γιατί καταλαβαίνει ότι κάτι τέτοιο τώρα θα προκαλούσε αποσταθεροποίηση, που θα κινδύνευε να βυθίσει τη χώρα, σε πολύ μεγάλες περιπέτειες».


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: