ΣΙΝΕ

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Μήνυμα ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΤΣΙΟΥ

Επικεφαλή του ψηφοδελτίου της Π.Ε. Γρεβενών του συνδυασμού «Συμμαχία των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία».

Χθες οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας ανέδειξαν τον...
Θ. Καρυπίδη Περιφερειάρχη τους, τον οποίο συγχαίρω και του εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του. 
Η “Συμμαχία των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία„ με επικεφαλή το Γιώργο Δακή δεν κατάφερε να κερδίσει την εκλογική μάχη σε καμία Περιφερειακή Ενότητα εκτός από αυτή των Γρεβενών. 
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού μας, τους συνεργάτες, τις φίλες και τους φίλους που στήριξαν και βοήθησαν τον αγώνα μας και τους πολίτες της Π.Ε. Γρεβενών που μας τίμησαν με τη ψήφο τους. 
Θέλω να διαβεβαιώσω όλους, ότι ως περιφερειακός σύμβουλος της αντιπολίτευσης θα συνεχίσω να καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για το καλό του τόπου μας, ασκώντας εποικοδομητική αντιπολίτευση αλλά και ελέγχοντας, με κάθε σοβαρότητα και λεπτομέρεια, όλα όσα σχεδιάζονται, αποφασίζονται και εκτελούνται.

Η αγάπη μου για τον τόπο και τους συμπατριώτες μου, οι προσπάθειες που έχω καταβάλλει και οι αγώνες που έχω δώσει για να συμβάλλω στην ανάπτυξη και πρόοδό του, και το γεγονός ότι το ψηφοδέλτιο μας είναι πρώτο στην Π.Ε. Γρεβενών αποτελούν τα εφόδια μου για να συνεχίσω να προσφέρω και να μοχθώ για τα Γρεβενά, τη Δεσκάτη και για όλα τα χωριά μας.

Τον Σεπτέμβρη αρχίζει μία νέα φάση αγώνων και δηλώνω αποφασισμένος να μην απογοητεύσω όσους με τίμησαν με τη ψήφο τους, υπερασπιζόμενος κάθε μέρα και ώρα τα συμφέροντα του τόπου μας. Σας καλώ να προχωρήσουμε μαζί τα επόμενα πέντε χρόνια και να συνεχίσουμε και μετά από αυτά πιο έμπειροι, πιο δυνατοί και αποφασισμένοι να χτίσουμε μαζί ένα καλύτερο «αύριο» για τον τόπο που αγαπάμε.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: