ΣΙΝΕ

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Εύβοια: Σήκωσε τα δίχτυα και δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε (Φωτο)

Όταν ο ψαράς σήκωσε τα δίχτυα στη θάλασσα του Ευβοϊκού και λίγο αργότερα γινόταν θέμα συζήτησης ακόμα και στα social media.

Το ψάρι που βλέπετε στην αρχική φωτογραφία, είναι σύμφωνα με το evianews.com, ξάδερφος του καρχαρία και κολυμπούσε αμέριμνος στα νερά του Ευβοϊκού.
Δύο μέτρα είναι το μήκος του και σύμφωνα με τον Σωτήρη Γεωργίου που το ψάρεψε, πρόκειται για έναν εξαιρετικό μεζέ.

Ο κ.Γεωργίου δήλωσε στο evianews, ότι θα το μαγειρέψει μετά τις εκλογές, άσχετα με το αποτέλεσμα, μιας και ο ίδιος κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος…

tsekouratoi.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι να ψηφίσω;
Προβληματίζεσαι; Σου προτείνω να το ψάξεις λιγάκι.
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ είναι μία λύση.
Αποτελεί το εχέγγυο μια καλής επιλογής. Γνώρισε τον !!!
Δημιουργήθηκε για να ταράξει τα ήρεμα νερά της πολιτικής του τόπου, που είχαν μετατραπεί σε έλος, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Συγκρότησε ένα δυνατό ευρωψηφοδέλτιο με κύριο κορμό Απόστρατους Αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, ορκισμένους θεματοφύλακες του Συντάγματος και των Νόμων της Ελλάδας και πλαισιώθηκε με καταξιωμένα επιστημονικά και επαγγελματικά άτομα.
Στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ δεν θα βρεις υποψηφίους που επέβαλλαν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ. Απουσιάζουν οι τηλεμαϊντανοί κάθε είδους. Απουσιάζουν οι τηλεπερσόνες. Απουσιάζουν οι ‘’δήθεν΄΄ που μοναδικό τους προσόν είναι η αναγνωρισιμότητα.
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ άφησε στους άλλους να κάνουν «γάμους» ευκαιρίας, με μωροφιλόδοξους αερολόγους της κομματικής και πολιτικής νομενκλατούρας και να κάνουν βουτιές σε ποτάμια με θολωμένα νερά.
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ απευθύνεται σε κάθε ‘Ελληνίδα και Έλληνα, που πιστεύει στην Ελλάδα και στις αστείρευτες δυνάμεις της. Σε μια Ελλάδα που να δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά της να κάνουν όνειρα.
Η 25 Μαΐου 2014 ας είναι η αφετηρία για μια Ελλάδα ανεξάρτητη, αδέσμευτη, δυνατή, κυρίαρχη που να την σέβονται οι φίλοι ( όσοι μας απέμειναν ) και να την φοβούνται οι εχθροί ( που δυστυχώς πολλαπλασιάστηκαν).
Καλό βόλι !!!