ΣΙΝΕ

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ»

Με επίσκεψη του στην ΕΡΑ Πατρών ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην Πελοπόννησο ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την «Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό» Παναγιώτης Ψωμιάδης.


Συναντώντας τους εργαζόμενους του σταθμού, κατήγγειλε μια ακόμη φορά την κυβέρνηση για τη σίγαση των περιφερειακών ραδιοφωνικών σταθμών και την απαξίωση της ανάγκης δημόσιας ενημέρωσης που έχουν οι τοπικές κοινωνίες.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στην Πάτρα σήμερα (7-5-2014), μαζί με τις υπ. Ευρωβουλευτές Τασία Μανωλοπούλου- Νικολοπούλου και Νικολέτα Μούγγου, παρουσία του Αντιπροέδρου της «Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό» Νίκου Νικολόπουλου, ο κ. Ψωμιάδης αναφέρθηκε εκτενώς στα διλλήματα που τίθενται από κυβερνητικούς αξιωματούχους ενόψει των επερχόμενων ευρωεκλογών.

Όπως είπε: «Είχα προβλέψει πως τα κόμματα της συγκυβέρνησης θα επενδύσουν στο φόβο και στον τρόμο ώστε να διατηρήσουν τα κεκτημένα. Προτού περάσουν δυο μέρες, ήρθαν να με επιβεβαιώσουν, θέτοντας για μια ακόμη φορά στον ελληνικό λαό ψευτοδιλήμματα. Εκβιάζουν, ενώ κατέστρεψαν τη ζωή, ρήμαξαν την αξιοπρέπεια και οδήγησαν στην ανυπόφορη απόγνωση τον ελληνικό λαό. Πρόκειται για πολιτική αλητεία, την οποία είμαι βέβαιος πως οι Έλληνες και οι Ελληνίδες θα καταδικάσουν».

Σχολιάζοντας την απόφαση του να συμπορευτεί στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου με την «Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό» και τους κ.κ. Πολύδωρα, Ζώη και Νικολόπουλο, ο κ. Ψωμιάδης ήταν σαφής: «Εγώ στη ψυχή μου είμαι Νέα Δημοκρατία. Αλλά αυτή η παράταξη δεν είναι πλέον Νέα Δημοκρατία. Τις επιλογές της σημερινής ΝΔ μου είναι αδύνατο να τις υποστηρίξω. Ενώσαμε τις δυνάμεις μας υπερασπιζόμενοι την αυθεντική κεντροδεξιά. Απευθυνόμαστε σε όλους αυτούς που ακόμη αντιστέκονται. Σε αυτούς που αρνούνται το ξεπούλημα της χώρας, σε αυτούς που έχουν στην καρδιά τους την Ευρώπη που οραματίστηκε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Εθνάρχης που μας ενώνει».

Την Τρίτη, στην Τρίπολη, ο κ. Ψωμιάδης παρευρέθηκε στην εκδήλωση για τα 30 Αρχιεροσύνης του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρου, όπου είχε συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερώνυμο, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε το 8ο Αρκαδικό Πανόραμα που φιλοξενείται αυτές τις ημέρες στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Χ. ΨΩΜΙΑΔΗΣ
ΦΡΑΓΚΙΝΗ 7, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Τ.Κ. 54624
Τηλ. Επικ. 2310 220144, fax: 2310 220024 


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: