ΣΙΝΕ

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Εμπλοκή Νταμπίζα σε θανατηφόρο τροχαίο!!! Νεκρή μία γυναίκα..

Το μοιραίο τροχαίο έγινε στη διασταύρωση των οδών Βουλιαγμένης και Ζεφύρου όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Νίκος Νταμπίζας, ένα smart, συγκρούστηκε με...
μια μηχανή…

Πώς έγινε το κακό
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαβάζουμε στο newsit οι οποίες ωστόσο όπως αναφέρει είναι συγκεχυμένες, όλα δείχνουν πως κάποιος από τους δύο οδηγούς πιθανότατα παραβίασε το φανάρι με αποτέλεσμα να συγκρουστούν και να χάσει τη ζωή της η 31χρονη συνεπιβάτης της μηχανής.

H σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που τα οχήματα έγιναν συντρίμμια.
Δυστυχώς ούτε ο οδηγός της μηχανής, ούτε η κοπέλα που έχασε τη ζωή της φορούσαν κράνος.

Σοβαρά τραυματισμένος αλλά εκτός κινδύνου και φρουρούμενος στο νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας νοσηλεύεται ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, αφού αυτή είναι η διαδικασία που ακολουθείται στα τροχαία με θανάσιμους τραυματισμούς εξ αμελείας. 
Σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται και ο οδηγός της μηχανής.

Είναι το δεύτερο σοβαρό τροχαίο για τον Νίκο Νταμπίζα
Ο Νίκος Νταμπίζας δεν είναι η πρώτη φορά που εμπλέκεται σε τροχαίο. Λίγο πριν το Euro του 2004 είχε ένα ατύχημα στο οποίο τραυμάτισε σοβαρά τον ώμο του. Αυτό τον κράτησε μακριά από τον αγωνιστικό χώρο παρά το γεγονός πως είχε ακολουθήσει την ελληνική αποστολή.

taxalia

Νέα στοιχεία για το θανατηφόρο τροχαίο που ενεπλάκη ο Νταμπίζας
Διαβάστε λεπτομέρειες

Tις συνθήκες κάτω από τις οποίες το «Smart» του Νίκου Νταμπίζα συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα, με τραγικά αποτελέσματα, προσπαθούν να διαλευκάνουν οι αξιωματικοί της Τροχαίας.

Για το λόγο αυτό, η Τροχαία θα αναθέσει σε ειδικό πραγματογνώμονα την έρευνα, ενώ παράλληλα περιμένουν ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού να συνέλθει, προκειμένου να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Ο οδηγός της μηχανής είναι πιο σοβαρά τραυματισμένος και δεν είναι σε θέση να μιλήσει, ενώ η άτυχη 31χρονη που επέβαινε στη μοτοσικλέτα άφησε την τελευταία πνοή της στο νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας.

Παράλληλα, περιμένουν τα αποτελέσματα στις εξετάσεις αίματος των δύο εμπλεκομένων, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν είχαν καταναλώσει αλκοόλ.

Τα σενάρια που εξετάζονται
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία για το πώς σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο. Επειδή ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του, θα σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα και θα ασκηθούν διώξεις σε βάρους του οδηγού που ευθύνεται για το δυστύχημα.

Εκτός από τις εξετάσεις αίματος για να διαπιστωθεί εάν είχαν πιει, θα εξετάσουν τις κάμερες ρύθμισης κυκλοφορίας, τα ίχνη στην άσφαλτο, αλλά και τα όσα θα υποστηρίζουν οι δύο οδηγοί. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το φανάρι στη συμβολή Βουλιαγμένης και Ζεφυρίου ήταν κόκκινο στο ρεύμα προς Βουλιαγμένη, όταν σημειώθηκε το τροχαίο.

Ένα σενάριο θέλει κάποιο από τα δυο οχήματα να παραβίασε το κόκκινο, όμως το γεγονός ότι τόσο η μηχανή όσο και το αυτοκίνητο κινούνταν στο ίδιο ρεύμα, καθιστά πιο πιθανό το ενδεχόμενο, το «Smart» του Νίκου Νταμπίζα να έπεσε με δύναμη πάνω στη σταματημένη μηχανή.

Το γιατί έγινε αυτό δεν είναι σε θέση κανείς να εξηγήσει και ο πραγματογνώμονας θα ερευνήσει να δει αν υπάρχουν ίχνη φρεναρίσματος στο δρόμο. Για να συμβεί αυτό, σημαίνει πως ο οδηγός δεν είδε το σταματημένο όχημα.

Με δεδομένο ότι το δυστύχημα σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα, ερευνάται αν ο οδηγός κοιμήθηκε στο τιμόνι ή κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: