ΣΙΝΕ

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Ευχαριστήριο υποψηφίου Δημ. Δεσκάτης Νίκου Μίγκου

Με τις εκλογές της Κυριακής, 18 Μαΐου, οι πολίτες του Δήμου Δεσκάτης, στην ανώτερη στιγμή της Δημοκρατίας, αποφάσισαν, με ποσοστό...
27,57%, να κατατάξουν το συνδυασμό της Δημοτικής Ενότητας εκτός της διαδικασίας διεκδίκησης του Δήμου τη δεύτερη Κυριακή.

Είναι ολοφάνερο ότι, λόγω των συνθηκών που διαμορφωθήκαν στην πατρίδα μας με την κρίση, οι πολίτες έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους κατείχαν την εξουσία τα τελευταία χρόνια, μοιραία, και στην αυτοδιοίκηση.

Η αυτοδιοίκηση πλήρωσε κόστος δυσανάλογο με τις ευθύνες και το ρόλο της στην κοινωνία. Η αμεσότητα της με την κοινωνία, τής χρέωσε την αγανάκτηση και την απογοήτευση των πολιτών.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πολίτες που πίστεψαν στο συνδυασμό μας, μας στήριξαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Όλα τα χρόνια της θητείας μας είχαμε το θάρρος της άποψης χωρίς να τάξουμε ή να χαϊδέψουμε αυτιά γιατί πιστεύουμε ότι η μάθηση σημαίνει αλήθεια και η αλήθεια σημαίνει θάρρος.

Αλλά και όλο αυτό το διάστημα, δώσαμε έναν έντιμο προεκλογικό αγώνα, όπως ταιριάζει σε έναν συνδυασμό με θητεία οκτώ ετών. Η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος απαιτεί χρόνο και σύνεση.

Θα ήθελα ως επικεφαλής του συνδυασμού «Δημοτική Ενότητα» να ευχαριστήσω και όλους τους συνεργάτες και υποψήφιους του συνδυασμού που με εμπιστεύθηκαν και στήριξαν αυτήν την προσπάθεια από την αρχή με ενθουσιασμό και αυταπάρνηση.

Είναι αυτονόητο ότι οι πολίτες που μας ψήφισαν την Κυριακή 18 Μαΐου δεν χρειάζονται καθοδήγηση για το τι να πράξουν γι’ αυτό, τους καλούμε να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα κατά συνείδηση.

Με τιμή
Ο Δήμαρχος Δεσκάτης
Νίκος Μίγκος
Επικεφαλής του συνδυασμού
«Δημοτική Ενότητα»

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: