ΣΙΝΕ

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΤΟ "ΘΑΥΜΑ" ΚΟΥΠΤΣΙΔΗ...ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΕΝΑΚΗ !!!

Του Γιωργου Νουτσου
... ακουω τον κο Κουπτσιδη! 
Διαβαζω τα προεκλογικα φυλλαδια του και τα φυλλαδια των υποψηφιων του!

 Ολοι πιστοι στο μοτο..."Παραλαβαμε χρεη...
25 εκατ. ευρω" !!! Και τα λενε τωρα, τεσσερα χρονια μετα, που πανε οι ιδιοι να παραδωσουν το δικο τους εργο ! Το αναζητουν ομως και δεν το βρισκουν πουθενα, οποτε, επιστρεφουν πισω, για να θυμηθουν, τι παρελαβαν και να δικαιολογησουν ετσι την απολυτη ανικανοτητα τους !!!!

Μονο που μεσα στην ενταση τους, καπου τα μπερδευουν στην αριθμητικη...! Μεχρι πριν καμια δεκαρια μερες ο κος Κουπτσιδης εκανε λογο για 24 εκατ. Τις τελευταιες μερες "σκαντζαρισε" 3 εκατομμυριακια κι εφτασε αισιως στα 27 εκ. Υποψηφιοι συμβουλοι του, κανουν λογο για 25 εκ. !!! Κι αν τους αφησουμε λιγο ακομα, δεν εχουν προβλημα να φτασουν "και στο Θεο", στην εναγωνια προσπαθεια τους να δικαιολογησουν την τρανταχτη αποτυχια τους !!!!!!

Μονο, που καπου μπερδευονται...Γιατι ακομα κι ετσι να ηταν, πως ειναι δυνατον, ενας "καταχρεωμενος" Δημος, με μειωμενα εσοδα απο το παρελθον της ταξης του 50% και πλεον, να εχει καταφερει να αποπληρωσει, οπως ισχυριζονται, ηδη τα 2/3 των χρεων του ;;;;;; Ή ο koς Κουπτσιδης ειναι ο νεος Χαρρυ Ποτερ ή μάλλον επιβεβαιωνονται απολυτα, οσα σε σχετικο μου αρθρο εγραφα λιγες μερες πριν, οπου εκανα λογο για τα 3,5 εκατ. ευρω που ο παλιος Δημος Γρεβενων του κληροδοτησε ( και τα οποια κι εμεις ειχαμε κληρονομησει απο τον κο Ζιωγα) και προκαλουσα ξεκαθαρη απαντηση, στο αν στα νουμερα που επικαλουνταν, εμφανιζαν και υπολοιπα απο ενταγμενα εκτελουμενα εργα ΟΠΑΓΚ, ΘΗΣΕΑ, ΕΣΠΑ ή ΣΑΤΑ, με εξασφαλισμενες όμως πιστωσεις, τα οποια ειναι απολυτα φυσικο να υπαρχουν και τα οποια με την ωριμανση και ολοκληρωση τους, φυσιολογικα στο χρονο αποπληρωνονται !!!!

Τα παραπανω ομως τι δειχνουν...
Πως περα απο "χρεη" παρελαβαν κι ενα μεγαλο εργο ! Κι ενα Δημο, με δομες που ολες ανελλιπως λειτουργουσαν...Και τι παρεδωσαν ;;; Εργα δικα μου και συναδελφων δημαρχων να εκτελουνται και δομες (Φιλαρμονικη, Ωδειο, Κολυμβητηριο) να εχουν εξαφανιστει !!! Να λοιπον που το "θαυμα" Κουπτσιδη, αποδεικνυεται ενα ακομα "μαγικο νερο του Καματερου" !!!!!!!!! Μια ακομα συγχρονη πολιτικη φενακη, που οσο κι αν προσπαθει, δεν καταφερνει να δωσει χρωμα στην γκριζα δικη τους πραγματικοτητα .....!!!!!

Γεώργιος Νούτσος

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ Κ ΝΟΥΤΣΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΧΟΛΗ ΚΑΙ Η ΚΑΚΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΣΚΕΛΙΣΤΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ ΚΟΥΠΤΣΙΔΗ.ΡΩΤΑΩ ΜΗΠΩΣ.