ΣΙΝΕ

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Δύσκολες ώρες για τον Νότη Σφακιανάκη!

Ο Νότης Σφακιανάκης πληρώνει ακριβά τα χρέη του στο Δημόσιο και την Εφορία και… οι κατασχέσεις μόλις ξεκίνησαν!

Ο τραγουδιστής είναι... έξαλλος με αυτά που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό με την Εφορία και τη δέσμευση χρημάτων του από τραπεζικό λογαριασμό! Ο Νότης Σφακιανάκης εδώ και τρία χρόνια είχε πάρει τις αποφάσεις του και ήταν ταγμένος στο κίνημα «Δεν πληρώνω» αρνούμενος να πληρώσει τα χαράτσια της ΔΕΗ, αλλά και άλλες έκτακτες εισφορές προς το Δημόσιο.

Το ύψος των 35.000 ευρώ φέρεται σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao να αγγίζουν οι οφειλές του προς τη ΔΕΗ μόνο, με τον Νότη Σφακιανάκη από το 2011 που ψηφίστηκε ο νόμος, να αρνείται κατηγορηματικά να πληρώσει το χαράτσι που του αναλογεί για την πολυτελή βίλα του στη Βάρκιζα.

Για το εν λόγω σπίτι ο τραγουδιστής θα κινηθεί νομικά εναντίον του Κράτους. Όπως ψιθυρίζεται στα πηγαδάκια, έπεται και συνέχεια κατασχέσεων χρημάτων, αφού όπως διαδίδεται, ο τραγουδιστής δεν έχει πληρώσει το χαράτσι για το σπίτι του στην Κω, αλλά και άλλες έκτακτες εισφορές όπως και φόρους αλληλεγγύης.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο τραγουδιστής απασχολεί το Υπουργείο Οικονομικών. Πριν από καιρό κατασχέθηκε το αυτοκίνητό του που έφερε ξένες πινακίδες και η μόνη νόμιμη οδηγός του ήταν η σύζυγος του Κίλι, λόγω της βρετανικής καταγωγής της.

videotex.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: