ΣΙΝΕ

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !!! Για Αγροτες και Για αγροτικές καλλιέργειες

Για αγροτικές καλλιέργειες.
Επειδή πολλοί με ρωτάνε αν οι οργονίτες έχουν αποτέλεσμα, απαντώ πως δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο, να δείτε τα αποτελέσματα ενός οργονίτη, από την φύση και τα φυτά. Θα σας παρουσιάσω την...
πατέντα μου πάνω σε οργονίτη που αυξάνει την αγροτική παραγωγή 400%,!!!!!  συναρτήσει του εδάφους.
Είναι ο
οργονίτης που αγαπούν τα φυτά σας, είτε είστε παραγωγός, είτε ερασιτέχνης καλλιεργητής. Για την ιστορία αναφέρω πως το 2002 μου κατέβηκε η ιδέα (!) να βοηθήσω τους Έλληνες αγρότες να αυξήσουν την παραγωγή τους με απόλυτα φυσικό τρόπο και οικονομικά. Μετά από αρκετούς μήνες έρευνας, διάθεση πολλών χρημάτων και χρόνου, ζήτησα την βοήθεια του Mark Hooten κατασκευαστή ραδιονικών οργονιτών, ο οποίος κατασκεύασε την πατέντα μου οργονίτη το E-ZAP. Φυσικά χρειάστηκαν μήνες δοκιμών, με πολλά πολύτιμα υλικά χαμένα, για όσους νομίζουν ότι είναι τόσο απλό η κατασκευή ενός λειτουργικού οργονίτη.
Η τελική πινελιά μπήκε όταν στο reactor core που βλέπεται στην γυμνή φωτογραφία με τα τυλίγματα τοποθετήθηκε ΖΕΟΛΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΔΥΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΤΩΝ!

Τι κάνει το E- ZAP;  ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ 400 % (συναρτήσει του εδάφους) σε έκταση ΠΕΝΤΕ ΣΤΡΕΜΑΤΩΝ, και ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΕΙ κατά 90% ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ 90% ΤΑ ΖΙΖΑΝΙΑ, με όγκο βάσης, λίγο μεγαλύτερο από ένα πακέτο τσιγάρα.
Φανταστείτε ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ, ΤΑ ΖΙΖΑΝΙΑ ΚΑΤΑ 90% ΠΑΝΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ, ουσιαστικά Βιολογική καλλιέργεια, αρκεί οι σπόροι να μην είναι της «φιλάνθρωπης» εταιρείας Monsanto. Και εδώ πάλι σας έχω έκπληξη, οι μεταλλαγμένοι σπόροι της Monsanto χρησιμεύουν μόνο ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, όταν πάρετε σπόρους από το φυτό που φυτεύτηκε με μεταλλαγμένους σπόρους, οι δικοί του σπόροι δεν ξανά φυτρώνουν. Όμως εάν χρησιμοποιήσετε 5 E-ZAP στα 5 στρέμματα τότε ΞΑΝΑΦΥΤΡΩΝΟΥΝ, να θεωρήσω πως αντιλαμβάνεστε τις δυνατότητες !!! Εκτός αυτού αλλάζει το μικροκλίμα της περιοχής, στο φυσιολογικό, κάτι που θα λατρέψουν τα φυτά σας και εσείς. Δηλ. το E-ZAP λειτουργεί σαν mini-CB, γιατί είναι  Enhanced (ενισχυμένη) έκδοση του αρχικού E- ZAP! Το E-ZAP καλό είναι να μην τοποθετείται μέσα σε κλειστούς χώρους, γιατί είναι εξαιρετικά δυνατό, εκτός κι αν κάποιος αντέχει την Ενέργεια του. E-ZAP orgonOdrome

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ -ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - 6974830011 κυριος Κωσταντινος

ksipnistere.blogspot.gr


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: