ΣΙΝΕ

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Φούλαρε το αυτοκίνητό του με βενζίνη και λίγα λεπτά αργότερα δεν έμεινε ούτε σταγόνα!

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου σταμάτησε σε βενζινάδικο και αφού εβαλε βενζίνη, ξεκίνησε για το σπίτι του...
- Λίγα λεπτά αργότερα όμως στο όχημα δεν θα έμενε ούτε σταγόνα από το καύσιμο που είχε βάλει...


Υπεύθυνοι για όλα αυτά δύο νεαροί. Ειδικότερα, οι δύο δράστες πήγαν με αυτοκίνητο, σε περιοχή της Λιβαδειάς και ''ρούφηξαν'' βενζίνη από παρκαρισμένο αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 58χρονου. Την ώρα εκείνη όμως έγιναν αντιληπτοί από περίοικο ο οποίος ενημέρωσε την Αστυνομία.

Σύμφωνα με το evianews.com, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο δράστες, οι οποίοι στη θέα τους επιβιβάστηκαν στο όχημά τους και προσπάθησαν να διαφύγουν. Δεν τα κατάφεραν όμως και συνελήφθησαν.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου που πραγματοποιήθηκε τόσο στο σημείο διάπραξης της κλοπής, όσο και εντός του οχήματος των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν...ένας πλαστικός σωλήνας, μήκους 2,5 περίπου μέτρων, τον οποίο χρησιμοποιούσαν ως αντλία για τη μετάγγιση του καυσίμου, ένα πλαστικό δοχείο, το οποίο περιείχε ποσότητα από την βενζίνη που είχαν μόλις αφαιρέσει, ένα χωνί και έναν μετρητή στάθμης υγρών, ένα άδειο πλαστικό δοχείο και την τάπα από το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου του 58χρονου καθώς και δύο κατσαβίδια, δύο φανοί και δύο ζευγάρια γάντια.

yahoo.com

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: