ΣΙΝΕ

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Επισκέψεις του Υπ. Δημάρχου Γρεβενών Δ. Κουπτσίδη

Συνεχίζοντας τις επισκέψεις του, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, ο εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης, την ημέρα της Πρωτομαγιάς επισκέφτηκε τον Οικισμό του Λειψίου, Εκκλησιών, τα...
τοπικά διαμερίσματα Αγίου Κοσμά, Κυπαρισσίου και Αηδονίων. 
Ο κ. Κουπτσίδης ενημέρωσε τους πολίτες, οι οποίοι τον υποδέχονταν με θέρμη, για το έργο της δημοτικής αρχής η οποία κατάφερε να νοικοκυρέψει τα οικονομικά του δήμου και να αποφύγει μια πιθανή εποπτεία από το Υπουργείο Εσωτερικών και Οικονομικών.

Οι κάτοικοι των χωριών από την πλευρά τους έθεταν στον δήμαρχο θέματα προς επίλυση τα οποία δεν άπτονται της αρμοδιότητας του, όπως τα δρομολόγια των λεωφορείων του ΚΤΕΛ και τις επισκέψεις των αγροτικών γιατρών. Παρά ταύτα ο κ. Κουπτσίδης ανέφερε ότι αυτό που μπορεί να κάνει από την πλευρά του ο δήμος είναι να επισημάνει, να πιέσει και να συνεπικουρήσει ώστε να βρεθούν λύσεις.

Επίσης ο κ. Κουπτσίδη αναφέρθηκε, και τεκμηρίωσε με αποδεικτικά στοιχεία, σε ανεπαρκείς μελέτες βιολογικών καθαρισμών για τα συγκεκριμένα τοπικά διαμερίσματα της προηγούμενης δημοτικής αρχής, οι οποίες οι οποίες πληρώθηκαν με το ποσό του 1.500.000,00 € έμειναν μόνο στα χαρτιά, ενώ εάν υλοποιούντο τα έργα θα επιβάρυναν τους κατοίκους με μεγάλα ποσά μηνιαία.

Τέλος ο κ. Κουπτσίδης υποστηρίζοντας πως «πρέπει κάποια στιγμή να λέμε την αλήθεια στους πολίτες» πρότεινε οι περιοδείες των υποψηφίων για τον δήμο Γρεβενών να γίνονται από κοινού και όχι ο καθένας χωριστά, ώστε να δίνονται σαφείς απαντήσεις στα ερωτήματα και στις απορίες των δημοτών.










ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: