ΣΙΝΕ

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Ευχαριστήριο μήνυμα Γιάννη Μπιμπίκα

Μετά το αποτέλεσμα, της πρώτης Κυριακής των εκλογών θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου ξεχωριστά και προσωπικά τον καθένα, φίλους, συγγενείς και όλους τους πολίτες του νομού μας που με στήριξαν με την ψήφο τους στο...
ωραίο αυτό ταξίδι της εκλογικής διαδικασίας.

Ευχαριστώ και όλους τους συμπολίτες μου που παρότι προτίμησαν μια άλλη επιλογή, μας άκουσαν και έδωσαν προσοχή στο διάλογο, που κάναμε με την κοινωνία και κερδίσαμε την εκτίμησή και το σεβασμό τους.

Ευχαριστώ όλους τους συνυποψηφίους μου για τον πολιτικό πολιτισμό που επικράτησε και για τον ανυστερόβουλο αγώνα που δώσαμε μαζί για το τόπο μας.

Απλώνοντας χέρι συνεργασίας σε έναν νέο καθαρό αυτοδιοικητικό άνθρωπο σας καλώ όλους να εμπιστευτείτε τον συνδυασμό «Συμμαχία των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία» με επικεφαλής αντιπεριφερειάρχη για την Π.Ε. Γρεβενών τον Γιάννη Γιάτσιο.

Η συμμετοχή σας την ερχόμενη Κυριακή είναι πολύ σημαντική για να δώσουμε τη δύναμη στον Γιάννη Γιάτσιο για κοινή πορεία συνεργασίας, σύνθεσης, δημιουργίας, ελπίδας και οράματος. Οφείλουμε να αφήσουμε πίσω μας όλα αυτά, που μας χωρίζουν και να αδιαφορήσουμε σε κάθε σκέψη και συμπεριφορά που τραυματίζει αυτή την προοπτική. Πίστευα και πιστεύω πως ο τόπος μας έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους με νέες ιδέες.

Με εκτίμηση
Γιάννης Μπιμπίκας

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: