ΣΙΝΕ

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ο άτακτος του Μπάκιγχαμ επέστρεψε – Ο πρίγκιπας Χάρι βγαίνει με καυτή χορεύτρια [εικόνες]

Μπορεί ο πρίγκιπας Χάρι να χώρισε πρόσφατα από την επί δύο χρόνια σύντροφο του, ωστόσο μόνο μαύρα δεν τα έβαψε καθώς ήδη έχει βρει παρηγοριά στην αγκαλιά μιας καυτής χορεύτριας.


Στις αρχές Μαΐου έγινε γνωστή η είδηση ότι ο άτακτος του Μπάκιγχαμ χώρισε με την επί δύο χρόνια σύντροφο του, Κρεσίντα Μπόνας. «Δυστυχώς είναι αλήθεια… Χώρισαν», δήλωσε πηγή από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, επιβεβαιώνοντας τις φήμες περί χωρισμού στη Daily Mail, τονίζοντας πως: «Παραμένουν δύο καλοί φίλοι».

Πάντως ο πρίγκιπας δεν φαίνεται να πτοήθηκε ιδιαίτερα μιας και επέστρεψε πάλι στις παλιές καλές συνήθειες του, οργώνοντας τα μπαρ και τα κλαμπ του Λονδίνου. Σύμφωνα με βρετανικά μέσα, ο Χάρι εθεάθη να διασκεδάζει στο γνωστό νυχτερινό μαγαζί, Τσακάνα Κλαμπ και να απολαμβάνει την παρέα της χορεύτριας Πέιτζ Κόλινς. ««Δεν σου τυχαίνει κάθε μέρα να χορεύεις και να πίνεις σφηνάκια βότκα με τον πρίγκιπα Χάρι. Είναι ο πιο προσγειωμένος άνθρωπος στον κόσμο, αν σκεφτεί κανείς ότι είναι πρίγκιπας», έγραψε η νεαρή στο Twitter και οι φήμες για σχέση οργιάζουν.


KoolNews.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: