ΣΙΝΕ

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Επισκέψεις του Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών και Επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη σε Τοπικές Κοινότητες και Οικισμούς του Δήμου Γρεβενών.

Βάλαμε τις βάσεις για έναν Δήμο Αναπτυξιακό, για ένα Δήμο με μέλλον, παρά τα τεράστια προβλήματα με τα οποία ήρθαμε αντιμέτωποι από την πρώτη ημέρα της θητείας μας στον Καλλικρατικό Δήμο Γρεβενών τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Γρεβενών και εκ νέου Υποψήφιος για...
το Δήμο Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης μιλώντας στους κατοίκους των Τοπικών Κοινοτήτων Αγίου Κοσμά, Κυπαρισσίου, Καλλονής, Κυδωνιών, Αηδονιών και των Οικισμών Λειψίου και Εκκλησιών το απόγευμα της Πέμπτης 1 Μαΐου 2014 στο πλαίσιο των προεκλογικών του συναντήσεων με τους δημότες.
Τον υποψήφιο Δήμαρχο και τα Στελέχη του Συνδυασμού του υποδέχθηκαν οι κάτοικοι των Τοπικών Διαμερισμάτων δίνοντας το δικό τους αγωνιστικό παρών και στέλνοντας μήνυμα εμπιστοσύνης και νίκης.
Ο κ. Κουπτσίδης αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έγιναν αυτά τα χρόνια ώστε να ξεπερασθούν τα οικονομικά προβλήματα που υπήρχαν. Καταφέραμε τόνισε να νοικοκυρέψουμε το Δήμο και να τον απαλλάξουμε από τα βάρη που κληρονομήσαμε με την εφαρμογή του Καλλικράτη.

Δώσαμε λύση σε μικρά και μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών μας. Προχωρήσαμε στην υλοποίηση έργων αναπλάσεων που θα αλλάξουν την εικόνα των Τοπικών Διαμερισμάτων.
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Γρεβενών και εκ νέου Υποψήφιος για το Δήμο Γρεβενών αναφέρθηκε στα θέμα της υδροδότησης των περιοχών τονίζοντας ότι από την αρχή της θητείας μας βασική μας προτεραιότητα αποτέλεσε και η επίλυση χρόνιων προβλημάτων ύδρευσης που επί σειρά ετών ταλαιπωρούσαν τους συμπολίτες μας. Δώσαμε λύσεις στα προβλήματα αυτά με παρεμβάσεις σε έργα υποδομής, επισκευές αντλιοστασίων, εμπλουτισμούς πηγών, αποσπασματικές ανακατασκευές τμημάτων που είχαν χρόνια προβλήματα και μία σειρά άλλων παρεμβάσεων οι οποίες εξασφαλίζουν εξοικονόμηση και σωστή διαχείριση του νερού. Κάναμε παρεμβάσεις σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας. Παρεμβάσεις οι οποίες σε συνδυασμό με τα νέα έργα που προγραμματίζονται να υλοποιηθούν από τις ήδη υποβληθείσες προτάσεις, θα βελτιώσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες της ΔΕΥΑ προς τους πολίτες. Υποσχεθήκαμε ποιοτική υδροδότηση όλων των περιοχών με επαρκή ποσότητα νερού και το κάνουμε πράξη με έργα και όχι με λόγια.
Τέλος ο κ. Κουπτσίδης αφού τους ευχαρίστησε για την θερμή υποδοχή που του επεφύλαξαν ζήτησε την εκ νέου στήριξή τους στις εκλογές του Μαΐου, για να ανεβάσουμε όπως είπε ακόμη πιο ψηλά τα Γρεβενά. Τα Γρεβενά που αγαπάμε.





ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: