ΣΙΝΕ

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Παρουσίαση του Συνδυασμού "ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ" στη Θεσσαλονίκη (Φωτό)

Η NIKH ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Οι  ετεροδημότες έστειλαν το σύνθημα!!!
Ξεκάθαρο μήνυμα νίκης του συνδυασμού "ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ" στην εκλογική αναμέτρηση της 18ης Μαΐου έστειλαν οι...
ετεροδημότες της συμπρωτεύουσας, πλημμυρίζοντας την αίθουσα του ξενοδοχείου "elktra pallas" όπου το βράδυ της Κυριακής έγινε η παρουσίαση του Συνδυασμού από τον επικεφαλής δήμαρχο Γρεβενών και εκ νέου υποψήφιο Δημοσθένη Κουπτσίδη.
Η στήριξη των ετεροδημοτών ήταν πραγματικά συγκηνιτική, με τον κ. Κουπτσίδη να τους ευχαριστεί θερμά και να τους διαβεβαιώνει ότι και τη νέα περίοδο θα συνεχίσει τη σκληρή δουλειά προκειμένου ο Δήμος Γρεβενών να γίνει πρωταγωνιστής.

«Αφήνουμε πίσω τις παλιές εποχές των χαμένων ευκαιριών και το ατελείωτο ¨πάρτυ¨ που γινόταν στον Δήμο Γρεβενών και σε κάποιους Καποδιστριακούς Δήμους πριν το 2010. Ένα πάρτυ που είχε σαν αποτέλεσμα να παραλάβουμε ως προίκα χρέη ύψους 27 εκ ευρώ, όπως προέκυψαν από τον αναλυτικό οικονομικό έλεγχο που κάναμε, και να παραπεμφθούν στην δικαιοσύνη δύο πρώην δήμαρχοι και τρεις Δημοτικές Επιχειρήσεις.

Ένα ¨πάρτυ¨ που αποτελεί οριστικά παρελθόν, γεγονός που ενοχλεί όλους αυτούς που συνωστίζονται και συνεταιρίζονται σήμερα σ΄έναν ιδιότυπο σχηματισμό, με άλλον επικεφαλής και άλλους να δίνουν τον βηματισμό, οι οποίοι θέλουν και πιστευουν ότι μπορούν να επανέλθουν στα αυτοδιοικητικά πράγματα του τόπου για έναν και μόνο λόγο και σκοπό: Να πάρουν ένα μπλάνκο και να σβήσουν όλα αυτά τα ανομήματα που συνέβαιναν τις προηγούμενες περιόδους.

Αυτό λοιπόν δεν πρόκειται να γίνει όσο και αν καταφεύγουν σε μια πρωτοφανή επιχείρηση λάσπης, η οποία συνεχίζει να είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Ζητάμε λοιπόν την ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών και της ρητής εντολής τους προς εμάς να συνεχίσουμε τη χρηστή και κρυστάλλινη διαχείριση του δημοσίου χρήματος και των οικονομικών του Δήμου, να συνεχίσουμε και να εντείνουμε την προσπάθεια για να βάλουμε τον Δήμο σε αναπτυξιακή τροχιά. Και η ανανέωση της εντολής θα δοθεί από τη πρώτη Κυριακή», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κουπτσίδης.

Στη συνέχεια ο νυν και εκ νεου υποψήφιος Δήμαρχος, αφού ανέπτυξε το όραμα και τις βασικές προτεραιότητες του συνδυασμού του για την επόμενη ημέρα στο Δήμο Γρεβενών, εστίασε στην μεγάλη προσπάθεια που έγινε τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια προκειμένου να αξιοποιηθούν ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά εργαλεία ώστε να υλοποιηθούν αλλά και να δρομολογηθούν σημαντικές αναπτυξιακές δράσεις που θα προσδώσουν προστιθέμενη αξία στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής. Όπως είπε: «Η προσπάθειά μας αυτή είχε σαν αποτέλεσμα να καταφέρουμε να εντάξουμε σε ευρωπαϊκά προγράμματα δράσεις συνολικού προϋπολογισμού 65 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ, γεγονός που κατατάσσει το Δήμο Γρεβενών σε πρώτο αυτοδιοικητικό οργανισμό σε επίπεδο Δυτικής Μακεδονίας σε απορρόφηση ευρωπαϊκών κονδυλίων. Σε αντίθεση με την ΠΕ Γρεβενών η οποία κατατάσσεται ουραγός σε αυτό το τομέα».

Τέλος, ο κ. Κουπτσίδης παρουσίασε, υπο το ζεστό χειροκρότημα των εκατοντάδων παρευρισκομένων, τους υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους που απαρτίζουν τον συνδυασμό “ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ” .

Να σημειωθεί ότι τον κ. Κουπτσίδη προλόγισαν ο Δικηγόρος και Πρόεδρος του Συλλόγου Γρεβενιωτών Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Πάκας, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δυτικομακεδονικών Σωματείων κ. Τζούλης Γεώργιος και ο Κοσμήτορας Φιλοσοφικής και Καθηγητής Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΑΠΘ, Μιλτιάδης Παπανικολάου, ενώ το παρόν έδωσε ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Γκιουλέκας.


 















































ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: