ΣΙΝΕ

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗ Ν.Δ. ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ»

Στο Αγρίνιο ολοκλήρωσε ο πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την "Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό" Παναγιώτης Ψωμιάδης την περιοδεία του στην Πελοπόννησο και στην Αιτωλοακαρνανία.
Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, ο κ. Ψωμιάδης σχολίασε τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού και τα σχέδιά του για τη νέα Ελλάδα: «Δυστυχώς, ο κ. πρωθυπουργός δεν αντιλαμβάνεται ότι η μεταρρυθμιστική “κοσμογονία” για την οποία περηφανεύεται συνοδεύεται από μεγάλες απώλειες. Κύριε Σαμαρά οδηγείτε το λαό και τη Ν.Δ. στην καταστροφή. Με πάνω από 4.000 αυτοκτονίες τα τελευταία χρόνια, πιστεύω ότι θα έπρεπε να καταλάβει πως είναι επιβεβλημένο να αλλάξει οικονομική πολιτική, να αλλάξει ρότα στο καράβι. Εγώ το ζήτησα αυτό ήδη από τις παραμονές των εθνικών εκλογών του 2012. Δυστυχώς όμως η φωνή μου αγνοήθηκε από το Μαξίμου».

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την απόφασή του να συνεργαστεί με την "Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό" ο κ. Ψωμιάδης σημείωσε: «Μαζί με τους κ.κ. Πολύδωρα, Νικολόπουλο και Ζώη, παλιούς συναγωνιστές επιχειρούμε μια νέα προσπάθεια, ώστε να ακουστούν στο ευρωκοινοβούλιο δυνατές πατριωτικές φωνές. Είναι βέβαιο πως η "Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό" θα εκλέξει ευρωβουλευτή, ώστε να δώσουμε στις Βρυξέλλες τη μάχη για περισσότερη αλλά καλύτερη Ευρώπη, για την Ευρώπη των Εθνών - Κρατών για την Ευρώπη της αλληλεγγύης και της συνεργασίας. Την Ευρώπη για την οποία αγωνίστηκε ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Κλείνοντας ο Π. Ψωμιάδης ευχαρίστησε δημόσια τους πολίτες του Αγρινίου για τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν, ενώ ολοκλήρωσε την επίσκεψή του με βόλτα στο κέντρο της πόλης.

Για το Γραφείο Τύπου
Σταύρος Οραήλογλου
6973 049269

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Χ. ΨΩΜΙΑΔΗΣ
email: psomiadis09@gmail.com
site: www.panagiotispsomiadis.gr
social media: facebook
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: