ΣΙΝΕ

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Απάντηση του κ.Κωνσταντίνου Δημάδη σε δημοσίευμα του κ.Τζιαχάνα

Αυτοί που «ροκάνιζαν» τα λεφτά των συνδημοτών τους με εικονικά τιμολόγια, βρήκαν – αφού οι ίδιοι δεν τολμούν - τον συνυποψήφιό τους κ. Τζιαχάνα για να «καταγγέλλει» και να συκοφαντεί.


Στην προ ΔΙΑΥΓΕΙΑ εποχή κάποιοι (τα ονόματα αύριο στη δημοσιότητα) έκαναν πάρτι με εικονικά τιμολόγια για τεχνικές εργασίες που δεν είχαν, ούτε καν τη γνώση να εκτελέσουν. Αναλώσιμα χιλιάδων ευρώ έμπαιναν από την μία πόρτα και από την πίσω έβγαιναν. 
Ο κύριος Τσιαχάνας τότε που ήταν;

Αυτοί που καταχρέωσαν τον δήμο, αγωνίζονται με νύχια και δόντια για να ξαναρχίσει το πάρτι της ρεμούλας. Για να ξαναρχίσει όμως, ξέρουν ότι θα πρέπει να έχουν δήμαρχο και δημοτική αρχή, στα μέτρα τους. Γι’ αυτό συκοφαντούν και προσβάλλουν όσους στέκονται εμπόδιο στα σχέδια τους.

Όσο αφορά τις συμβάσεις στις οποίες αναφέρεται ο κύριος Τζιαχανας και αφορούν τον δήμο Γρεβενών, δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα και σε κανέναν. Όλες οι συμβάσεις εκτελεστήκαν με απολυτό και διαφανή τρόπο, είναι αναρτημένες στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ και προφανώς είναι στη διάθεση όλων των πολιτών.

Θα πρέπει να γνωρίζει ο κ. Τζιαχάνας (οι καθοδηγητές του είμαι βέβαιος ότι γνωρίζουν) ότι, η εταιρεία πληροφορικής που διατηρώ συνεργάστηκε και υλοποίησε εργασίες με μεγάλους φορείς τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημόσιου τομέα (unisystem, Tellas, μαρακ, Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, Γενικό νοσοκομείο Γρεβενών, δήμος Κοζάνης, δήμος Δεσκάτης κ.α.)


Τον διευρυμένο δήμο Γρεβενών, συνυποψήφιοι και συναγωνιστές του κ. Τζιαχάνα, τον κληροδότησαν με τεράστια χρέη. Στο χέρι των συνδημοτών μας είναι, να μην τους επιτρέψουν να «στήσουν» και πάλι το πάρτι της αρπαχτείς.

Προκαλώ τον κύριο Τζιαχάνα αλλά και οποιονδήποτε άλλο υποψήφιο του συνδυασμού του κ. Δασταμάνη, (μεταξύ των οποίων και ο ιθύνων νους της λασπολογίας κ. Παπαδόπουλο Ιωάννη) να εμφανιστούμε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι για να τα πούμε δημόσια.

Περιμένω απάντησή μας

Κωνσταντίνος Δημάδης
Υποψήφιος Δημ. Σύμβ. Δήμου Γρεβενών
Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: