ΣΙΝΕ

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Επίσκεψη του Υπ.Δημάρχου Γιώργου Δασταμάνη στις Τοπικές Κοινότητες των Μαυραναίων, Δοξαρά, Μικρού και Μ. Σειρηνίου

Τις Τοπικές Κοινότητες των Μαυραναίων, του Δοξαρά, του Μικρού Σειρηνίου και του Μεγάλου Σειρηνίου επισκέφτηκε το απόγευμα της Κυριακής 11-5-2014 ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών, κ. Γιώργος Δασταμάνης συνοδευόμενος από...
τους υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους.

Στις επαφές του με τους δημότες, ο κ. Δασταμάνης αντάλλαξε απόψεις με τους πολίτες και ανέπτυξε το πρόγραμμά του για τις συγκεκριμένες Τοπικές Κοινότητες αλλά και για ολόκληρο το Δήμο Γρεβενών. Μέσα από μία διεξοδική συζήτηση παρουσίασε τις παρεμβάσεις που θα γίνουν στις δομές του Δήμου για να δοθούν άμεσα λύσεις στα καθημερινά προβλήματα των δημοτών.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος απαντώντας σε ερωτήσεις των πολιτών , τόνισε την ανάγκη για αλλαγή νοοτροπίας και αλλαγή στο τρόπο σκέψης. Επανέλαβε την βασική του αρχή για απόλυτη διαφάνεια.

Οι πολίτες επεσήμαναν την θέληση τους να αγωνιστούν μαζί με το Δήμαρχο και τα στελέχη του συνδυασμού ώστε να μετατραπεί ο Δήμος Γρεβενών σε ένα Δήμο ανθρώπινο και φιλικό προς όλους τους πολίτες.

Ο κ. Δασταμάνης ευχαρίστησε τους πολίτες των τοπικών κοινοτήτων για την θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν αλλά και για την ενεργή συμμετοχή στην συζήτηση.

Στα πλαίσια των επισκέψεων ο κ.Δασταμάνης θα επισκεφτεί τη Δευτέρα 12-5-2014 τους Γρεβενιώτες της Θεσσαλονίκης σε ανοιχτή εκδήλωση στο Ξενοδοχείο DAIOS (Λεωφόρος Νίκης 59) και ώρα 8.15












Γραφείο Τύπου
Υποψήφιου Δημάρχου Γρεβενών
Γιώργου Δασταμάνη

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: