ΣΙΝΕ

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ Γ. ΔΑΣΤΑΜΑΝΗ

Μετά την περαίωση των διπλών αυτοδιοικητικών εκλογών αλλά και της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη των Ελλήνων Ευρωβουλευτών, θα ήθελα να εκφράσω και δημόσια τις ευχαριστίες και τα...
συγχαρητήριά μας σε όλους όσοι συμμετείχαν στην προπαρασκευή και διενέργεια των εκλογών και ειδικότερα:
Στο προσωπικό του Εκλογικού Συνεργείου της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, το οποίο κατόρθωσε, παρά τις αντιξοότητες και τον περιορισμένο χρόνο, να φέρει εις αίσιον πέρας ένα έργο δύσκολο, επίπονο, υπεύθυνο και σκληρό, ένα έργο το οποίο απαιτούσε οργάνωση και συντονισμό μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια ώστε να διασφαλιστεί η αδιάβλητη και δημοκρατική διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.

Στο προσωπικό των Δήμων Γρεβενών και Δεσκάτης για την υπευθυνότητα και το πνεύμα συνεργασίας που επέδειξαν.
Στον Έφορο της Δικαστικής Αρχής αλλά και τους δικαστικούς αντιπροσώπους για τα μεγάλα ψυχικά αποθέματά τους ώστε να φέρουν εις πέρας το δαιδαλώδες έργο των εκλογών.

Στα μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών για την υπομονή και τη διάθεσή τους ώστε να ανταποκριθούν στο λειτούργημά τους.
Στα εκλογικά επιτελεία των υποψηφίων για την πραγματική ειλικρινή συνεργασία και κατανόηση που επέδειξαν κάτι που συνέβαλε σημαντικά στην ομαλή και αποτελεσματική προετοιμασία αυτής της εκλογικής διαδικασίας.

Στα ΜΜΕ για την ενημέρωση του κοινού και των πολιτών.
Στο ένστολο προσωπικό για την ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.
Τέλος μια ιδιαίτερη μνεία στον Συντονιστή αυτής της προσπάθειας, τον Γιώργο Πιπέργια, ο οποίος είχε την τελική ευθύνη για την οργάνωση και διεξαγωγή των εκλογών και που με την εντατική και συστηματική του εργασία κατόρθωσε ώστε όλα να είναι έτοιμα στην ώρα τους, μέσα στα πολύ στενά χρονικά περιθώρια που ορίζονται στη νομοθεσία. Η προσφορά του, το αίσθημα αυτοθυσίας και πατριωτισμού και η προσήλωση στο στόχο, είναι τα ελάχιστα που μπορούμε να αναγνωρίσουμε.

Ο δημόσιος έπαινος και η καθολική αναγνώριση είναι υποχρέωση όλων μας.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
Γεώργιος Δασταμάνης

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: