ΣΙΝΕ

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Επισκέψεις του Υπ. Δημάρχου Γρεβενών Γ. Δασταμάνη

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γεώργιος Δασταμάνης, συνοδευμένος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, επισκέφθηκε τις τοπικές κοινότητες Κοσματίου, Σταυρού, Τρικώμου και Μοναχιτίου.

Σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα μεταξύ των τοπικών κοινωνιών και του υποψηφίου Δημάρχου κ. Δασταμάνη διεξήχθη η συζήτηση με τα ζητήματα καθημερινότητας που τέθηκαν από τους συμπολίτες να αποτελούν προτεραιότητα του προγράμματος του Δημοτικού Συνδυασμού.
Ιδιαίτερη, ωστόσο, αναφορά έγινε στην πρόσκληση-πρόκληση μέσω ανακοινώσεών του κ. Κουπτσίδη σε τηλεοπτικό διάλογο. 
Ο κ. Δασταμάνης ανέφερε χαρακτηριστικά: «του απαντάμε ευθέως πως δεν μας αφορά η πρόταση του. Όχι ασφαλώς επειδή δειλιάζουμε, αλλά απλά επειδή αδιαφορούμε για τις εντυπώσεις και τις άσφαιρες κοκορομαχίες. Εμάς αυτό που κύρια μας ενδιαφέρει είναι ο μεστός, ολοκληρωμένος και δημιουργικός διάλογος με τον απλό κόσμο, που έχοντας βιώσει την αλαζονεία της σημερινής δημοτικής αρχής και του κ.Κουπτσίδη προσωπικά κι έχοντας νιώσει τον αποκλεισμό και την απόρριψη, διψούν για αλήθειες, αμεσότητα και ανθρώπινο ενδιαφέρον...
Για μας προτεραιότητα έχει αυτός ο παραμελημένος κόσμος κι όχι οι επικοινωνιακές φούσκες του κουρασμένου και απερχόμενου κ. Κουπτσίδη».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΑΣΤΑΜΑΝΗ

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: