ΣΙΝΕ

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Δεν θα πιστέψετε τι συνέβη σε αυτή την οικογένεια ! Τους ήρθαν . . . !

Δεν θα θέλατε να ήσασταν στη θέση τους!
Είναι να μη σου τύχει... Και φαίνεται ότι η οικογένεια της Emma Gilfillan-Giannakos δεν είχε και πολλή... τύχη.

Η μητέρα δύο παιδιών, έπαιζε με τις κόρες της... Sierra, 8 ετών και την 20 μηνών Lexi, στον κήπο του σπιτιού τους δίπλα από την πισίνα, όταν ξαφνικά ένα... μυστηριώδες, καφέ υγρό έπεσε από τον ουρανό.

Η δύσοσμη ουσία πιτσίλισε όλη την αυλή και την πισίνα του σπιτιού, που βρίσκεται σε απόσταση 19 χιλιομέτρων από το διεθνές αεροδρόμιο Pearson στο Τορόντο του Καναδά.

«Δεν κατάλαβα τι ήταν. Αρχικά πίστεψα ότι ήταν λασποβροχή, όμως διήρκεσε μόλις μερικά δευτερόλεπτα. Έβαλα το δάχτυλό μου στο νερό και το μύρισα. Ήταν... ανθρώπινα περιττώματα» είπε η Emma.

Η ίδια και οι κόρες της δεν λερώθηκαν γιατί εκείνη τη στιγμή βρισκόντουσαν κάτω από ένα σκέπαστρο, όμως δε τη γλύτωσε και ο σκύλος της οικογένειας, ο οποίος καλύφθηκε ολόκληρος!

Η Emma και ο σύζυγός της Kris ανέφεραν το περιστατικό και έχει διαταχθεί έρευνα, για το ενδεχόμενο το ουρανοκατέβατο «δώρο» να προέρχεται από κάποιο αεροσκάφος που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο.

Συνήθως τα αεροσκάφη, αδειάζουν το «περιεχόμενο» των τουαλετών τους σε ειδικές εγκαταστάσεις στα αεροδρόμια, όμως σύμφωνα με την εκπρόσωπο του υπουργείου Μεταφορών του Καναδά, Maryse Durette, είναι πιθανό κάποια βλάβη ή δυσλειτουργία σε κάποια βαλβίδα να προκάλεσε το «εναέριο... άδειασμα».

«Αν συμβεί αυτό, το υγρό που διαρρέει παγώνει και κολλάει στο εξωτερικό του αεροσκάφους, όταν πετάει σε μεγάλα ύψη. Όσο όμως κατέρχεται και ζεσταίνει η εξωτερική ατμόσφαιρα, είναι πιθανό ο πάγος να λιώσει και κομμάτια να αποκολληθούν από το αεροσκάφος και να πέσουν» εξήγησε η ίδια.

24ωρο

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: