ΣΙΝΕ

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Οι ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ αποφάσισαν: ¨ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ¨ με τον Δημοσθένη Κουπτσίδη

Το μήνυμα έφτασε από τον Άγιο Γεώργιο και τη Κιβωτό σε όλα τα μήκη και πλάτη του Δήμου Γρεβενών.

Από τη Δημοτική Ενότητα Ηρακλειωτών και συγκεκριμένα από τα Τοπικά Διαμερίσματα Αγίου Γεωργίου και Κιβωτού στάλθηκε αυτή...
τη φορά το μήνυμα νίκης για τον υποψήφιο δήμαρχο Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη και τον συνδυασμό του ¨ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ¨. Ο κ. Κουπτσίδης, ολοκληρώνοντας την προεκλογική του περιοδεία, βρέθηκε την Πέμπτη...

15/5 στα δύο δυναμικά Τοπικά Διαμερίσματα, με τους δημότες να του επιφυλάσσουν ιδιαίτερα θερμή υποδοχή. Είναι χαρακτηριστικό πως ο παλμός και τα εκτεταμένα χειροκροτήματα έγιναν αφορμή να σταματήσει αρκετές φορές την ομιλία του, ευχαριστώντας μέσα από τη καρδιά του τους συνδημότες και συμπατριώτες του.

«Πραγματικά η παρουσία σας είναι συγκινητική…», σημείωσε αρχικά ο κ. Κουπτσίδης, ανοίγοντας την ομιλία του, για να συνεχίσει: « Σήμερα, μία ακόμη Δημοτική Ενότητα, δύο ακόμη οικισμοί μίλησαν δυνατά και βροντοφώναξαν: Ισχυρή εντολή από τη πρώτη Κυριακή. Μαζί Συνεχίζουμε. Ισχυρή εντολή από τη πρώτη Κυριακή για να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία γιατί, πραγματικά, μας περιμένει πολύ και σκληρή δουλειά, πολύς δρόμος και δεν έχουμε περιθώριο ούτε να πειραματιζόμαστε, αλλά ούτε και να διακινδυνεύουμε να μείνουν στη μέση και να χαθούν όλα αυτά που μέχρι σήμερα έχουμε πετύχει με πολύ κόπο».

Ο κ. Κουπτσίδης, αφού έκανε μία σύντομη αναφορά στα προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει η σημερινή Δημοτική Αρχή στα πρώτα τρεισήμισι χρόνια του νέου διευρυμένου Δήμου Γρεβενών αλλά και στις δράσεις που σχεδιάστηκαν, ολοκληρώθηκαν και δρομολογήθηκαν για το μέλλον, σημείωσε με νόημα: «Μαζί Συνεχίζουμε για έναν Δήμο ισχυρό, απαλλαγμένο από τις παθογένειες του παρελθόντος, ένα Δήμο πρωταγωνιστή, που θα μπορεί να διασφαλίζει τη χρηστή και κρυστάλλινη διαχείριση του δημοσίου χρήματος, που θα σέβεται και το τελευταίο ευρώ των δημοτών και θα μπορεί να το επενδύει προς όφελος της καθημερινότητας και της τοπικής οικονομίας. Ένας Δήμος που θα μπορεί πραγματικά να εγγυηθεί την ισόρροπη ανάπτυξη για όλες τις Δημοτικές Ενότητες και τα Τοπικά τους Διαμερίσματα. Ένας Δήμος πιο ανθρωποκεντρικός και πιο κοινωνικός. Αυτό το Δήμο θέλουμε και γι’ αυτό θα αγωνιστούμε όλοι μαζί και την επόμενη περίοδο. Και αυτό δεν είναι υπόσχεση. Είναι δέσμευση.

Ακολούθησε ευρύτατος διάλογος με τους πολίτες, οι οποίοι κατέθεσαν στον επικεφαλής του συνδυασμού ¨ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ¨ τα κυριότερα προβλήματα που τους απασχολούν, με τον κ. Κουπτσίδη να τους ακούει προσεχτικά και να υπογραμμίζει την ιδιαίτερη βαρύτητα που δίνει στην άμεση συνεργασία με τα Τοπικά Συμβούλιο, ώστε να δρομολογηθούν οι λύσεις που απιτούνται.

Κλείνοντας την ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος τόνισε: «Μαζί θα συνεχίσουμε και τη νέα περίοδο και ζητάμε από τους πολίτες να κρίνουν με καθαρή ματιά και να αποφασίσουν. Την Κυριακή έχετε μπροστά σας ένα δίλημμα: Θέλετε να συνεχιστεί η αναπτυξιακή αυτή πορεία που έχει θεμελιωθεί σε στέρεες βάσεις ή θέλετε να επιστρέψουμε στις εποχές των χαμένων ευκαιριών; Πάμε όλοι μαζί μπροστά ή γυρνάμε πίσω; Εσείς αποφασίζεται και αυτό είναι το διακύβευμα αυτών των εκλογών».

Τη Παρασκευή 16/5, ο κ. Κουπτσίδης ολοκληρώνει τον προεκλογικό του αγώνα με την κεντρική προεκλογική ομιλία και παρουσίαση του συνδυασμού του ¨ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ¨, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία (Αιμιλιανού) Γρεβενών στις 20:30μμ.

(Σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέψουν, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα και ώρα στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών


















ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: