ΣΙΝΕ

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Χοντρός,καραφλός,δύσοσμος με καράφλα και μεγάλη μύτη; Κι όμως έχει και τα καλά του - Δείτε ποια..

Μετά την πρόσφατη έρευνα που «τάραξε τα νερά» αποκαλύπτοντας ότι οι κοντοί άντρες ζουν περισσότερο, έρχονται και νέα επιστημονικά ευρήματα για να κάνουν χαρούμενους τους παχουλούς, τους καραφλούς, όσους αναδίδουν άσχημη μυρωδιά, αλλά και άλλους.
Ιδού τα θετικά του να μην είναι κανείς τέλειος:


Οι «δύσοσμοι» δεν μένουν ποτέ μόνοι
Βέλγοι ερευνητές ανακάλυψαν ότι τα άτομα με δύσοσμα πόδια και ιδρωμένες μασχάλες προσελκύουν περισσότερη συμπόνια από τους υπόλοιπους. Οι «δύσοσμοι» είναι πολύ πιο συμπαθητικοί από όσους μυρίζουν τσιγάρο ή μπύρα.

Η κοντή γυναίκα σφύζει από υγεία
Οι κοντές γυναίκες έχουν λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν καρκίνο. Έρευνα του πανεπιστημίου της Οξφόρδης έδειξε ότι για κάθε 10 πόντους ύψους πάνω από το μέσο όρο τα ποσοστά διάγνωσης καρκίνου ή κάποιου είδους μελανώματος αυξάνονται κατά 16%.

Ο αριστερόχειρα είναι για ...μεγάλα πράγματα
Μπορεί οι αριστερόχειρες να ανέρχονται μόλις στο 5-10% του πληθυσμού, έχουν ωστόσο περισσότερες πιθανότητες να είναι ο ...επόμενος πρόεδρος της Αμερικής. Κι αυτό γιατί από το 1981, με εξαίρεση τον Τζορτζ Μπους το νεότερο, όλοι οι πλανητάρχες ήταν αριστερόχειρες.

Τα γνήσια αρσενικά έχουν φαλάκρα
Τα αρσενικά με φαλάκρα φημίζονται για τον ανδρισμό τους, γιατί όπως πιστεύεται η τριχόπτωση προκαλείται από τα υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης. Μελέτη του πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον έρχεται να προσθέσει στα θετικά της υποχώρησης των μαλλιών και της καράφλας τη μείωση του κινδύνου για καρκίνο του προστάτη από 29% έως 45%.

Η μεγάλη μύτη χαρίζει υγεία
Παραδόξως, όποιος έχει μεγάλη μύτη δεν σημαίνει ότι εισπνέει και περισσότερα μικρόβια. Αντιθέτως, οι άνθρωποι με μεγάλες μύτες αρρωσταίνουν πιο σπάνια. Έρευνα του πανεπιστημίου της Αϊόβα, έδειξε ότι η μεγαλύτερη μύτη στην ουσία χρησιμεύει ως «εμπόδιο» που κρατά τα μικρόβια μακριά, παρά το μεγάλο άνοιγμα των ρουθουνιών.

Φτωχός και τίμιος
Όσο λιγότερα βγάζει κάποιος από τη δουλειά του, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει να μείνει πιστός στο σύντροφό του. Αντιθέτως, έρευνα του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια έδειξε ότι οι πλούσιοι είναι περισσότερο επιρρεπείς στην απιστία.

Οι «αφράτοι» ζουν περισσότεροι
Μελέτη του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων στο Μέριλαντ των ΗΠΑ διαπίστωσε ότι το περιττό βάρος μπορεί να επεκτείνει το προσδόκιμο ζωής. Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι άνθρωποι με το λεγόμενο "ιδανικό βάρος" είχαν μικρότερη διάρκεια ζωής από εκείνους με παραπανίσια κιλά.

Καλά τα μαντάτα για τα λευκά μαλλιά στην κεφαλή
Αν δεν πρόκειται για τον Τζορτζ Κλούνεϊ, τότε τα γκρίζα μαλλιά ερμηνεύονται συνήθως ως σημάδι γήρανσης. Κι όμως, Ισπανοί επιστήμονες, κάνοντας μελέτες σε αγριογούρουνα, διαπίστωσαν ότι τα γκρίζα μαλλιά είναι δείγμα υγείας και καλύτερης φυσικής κατάστασης.

seleo.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: