ΣΙΝΕ

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΑΜΑΤΗ ΤΖΙΟΥΦΑ

Αγαπητοί μου φίλοι και συνδημότες μου,
Μετά την ολοκλήρωση και καταμέτρηση των ψήφων στο ψηφοδέλτιο του συνδιασμού "Γρεβενά Συμμετέχω Ενεργά" θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η θέση που έλαβα είναι η...
53η και θέλω να σας ευχαριστήσω όλους από καρδιάς, την κάθε μία και τον καθένα ξεχωριστά, για την τιμή που κάνατε να με στηρίξετε, όλους τις φίλες και τους φίλους, που με την ψήφο τους, έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.
Να ευχαριστήσω όσους στάθηκαν κοντά μου αλλά και όλους όσους, που ακόμη και αν δεν με ψήφισαν, είχαν ένα καλό λόγο συμπαράστασης να πουν στην προσπάθειά μου αυτή.
Να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο μας Γιώργο Δασταμάνη για την τιμή που μου έκανε με το να με επιλέξει και να με συμπεριλάβει στο συνδιασμό "Γρεβενά Συμμετέχω Ενεργά", την οικογένεια μου που για μιά ακόμη φορά στάθηκε στο πλευρό μου και ιδιαιτέρως.... δύο ανθρώπους, που επιλογή τους είναι να μη τους κατονομάσω, καθώς με την πολύτιμη βοήθεια τους και με τις γνώσεις του ο καθένας από την πλευρά του υπήρξαν οι στυλοβάτες μου σε αυτόν τον πρωτόγνωρο για μένα αγώνα.
Ο μεγάλος αυτός αγώνας για τον δήμο μας είναι το ξεκίνημα μιας καινούριας πορείας, και δίνει την ελπίδα στους πολίτες των Γρεβενων ότι μπορούν να είναι περήφανοι για την επιλογή τους.
Το αύριο μπορεί και Πρέπει να είναι καλύτερο από το χθες κάνοντας πράξεις και έργα τα προεκλογικά λόγια !!
Για άλλη μια φορά σας ευχαριστώ από καρδίας για την εμπιστοσύνη σας με συγκινεί και με τιμά.

Σταμάτης Α. Τζιούφας

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: