ΣΙΝΕ

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Europa League: Βαλένθια - Σεβίλλη 3-1 [βίντεο]

Mοναδικό φινάλε στο "Μεστάγια" ύστερα από ένα απίστευτο σόου της Βαλένθια, την οποία όμως πλήγωσε ο Στεφάν Εμπιά στο...4ο λεπτό των καθυστερήσεων, διαμορφώνοντας το 3-1, σκορ με το οποίο... η Σεβίλλη προκρίθηκε στον τελικό του Europa League για 3η φορά τις τελευταίες 9 σεζόν.

Το σκορ άνοιξε νωρίς για τις "νυχτερίδες", όταν στο 14ο λεπτό ο Φεγκουλί μπήκε από δεξιά στην περιοχή, έφερε την μπάλα στο αριστερό και με τη βοήθεια ενός αμυντικού της Σεβίλλης, καθώς η μπάλα άλλαξε πορεία, έκανε το 1-0.

Μόλις στο 26', η Βαλένθια είχε ισοφαρίσει το σκορ του αγώνα στο "Σάντσεθ Πιθχουάν", αφού από σέντρα του Μπερνάτ, ο Ζόνας πήρε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι κι εν συνεχεία στην πλάτη του Μπέτο, για να καταλήξει στην εστία του Πορτογάλου τερματοφύλακα.

Ο ομόλογός του της Βαλένθια, ο Ντιέγκο Άλβες, έσωσε από βέβαιη παραβίαση την εστία του δέκα λεπτά αργότερα, διώχνοντας την μπάλα σε μοναδικό τετ-α-τετ του Ρέγιες.

Το "Μεστάγια" σχεδόν γκρεμίστηκε στο 69ο λεπτό, με τον Ματιέ να πετυχαίνει με κοντινή προβολή το 3-0 και να στέλνει με αυτό το σκορ τις "νυχτερίδες" στον τελικό.

Ωστόσο, ο Εμπιά δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, αφού μόλις στη δεύτερη σημαντική στιγμή της Σεβίλλης στο ματς, στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, νίκησε τον Άλβες με κοντινή κεφαλιά μετά από πλάγιο άουτ.
ΒΑΛΕΝΘΙΑ (Πίτσι): Άλβες, Περέιρα, Κόστα, Ματιέ, Μπερνάτ, Παρέχο (78' Φουέγο), Κεϊτά, Φεγκουλί, Βάργκας, Πιάτι (62' Καρτάμπια), Ζόνας (85' Μπαραγάν)
ΣΕΒΙΛΛΗ (Έμερι): Μπέτο, Κόκε, Φάσιο, Παρέχα, Ναβάρο, Εμπιά, Καρίσο, Βιτόλο, Ράκιτιτς, Ρέγιες (79' Μαρίν), Μπάκα (66' Γκαμεϊρό)

Τα αποτελέσματα των 2ων ματς των ημιτελικών:

Μπενφίκα - Γιουβέντους 0-0 [2-1]
Σεβίλλη - Βαλένθια 1-3 [2-0]
sport24

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: