ΣΙΝΕ

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Nέος έρωτας για τη Χουρέμ!

Σε πελάγη ευτυχίας φαίνεται να πλέει εκ νέου η Μεριέμ Ουζερλί, κατά κόσμο γνωστή ως η τηλεοπτική σύζυγος του Σουλεϊμάν.
Η παραμονή της στην ιδιαίτερη πατρίδα της τη...
Γερμανία, την περίοδο που ήταν έγκυος, αποδείχτηκε πως πέρα από τη μονάκριβη κόρη της θα της έφερνε και πολλά έντονα συναισθήματα που θα την απογείωναν εκ νέου! Κι αυτό χάρη στον Patrick Bouedibela! 

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στα τουρκικά site οι δυο τους γνωρίζονταν από παλιά, έκαναν παρέα κάθε φορά που τύχαινε να συναντιούνται τυχαία. 
Όσοι τους έβλεπαν διέκριναν έντονα συναισθήματα και μια τρυφερότητα μεταξύ τους, ψιθυρίζοντας ότι είναι δύο άνθρωποι που η χημεία τους φαίνεται να ταιριάζει πολύ... 

Και επειδή όλα είναι θέμα timing για να ξεκινήσει σωστά μια σχέση, αυ¬τό σύμφωνα με τους διαδίδοντες φαίνεται να συνέβη την περίοδο της εγκυμοσύνης της που η ηθοποιός μετακόμισε στη Γερμανία για να είναι κοντά στην οικογένεια της, βιώνοντας την πιο όμορφη φάση της ζωής κάθε γυναίκας, αλλά και το προσωπικό της δράμα, αφού βρέθηκε εγκαταλειμμένη και παρατημένη, από τον πατέρα της μονάκριβης κόρης της! 

Αυτή είναι και η στιγμή που οι δυο τους έμελλε να έρθουν πιο κοντά. Κατά τα λεγόμενα αυτών που γνωρίζουν, ο γοητευτικός παρουσιαστής-τραγουδιστής, ήταν αυτός που τη στήριξε και την αγκάλιασε σε αυτή τη δύσκολη φάση. 

Όπως αναφέρει το Ciao, περνούσαν πολύ χρόνο μαζί, συζητούσαν, γνωρίζονταν μέρα με την ημέρα όλο και πολύ, ερχόντουσαν πιο κοντά ο ένας στον άλλον και ο έρωτας δεν άργησε να κάνει το θαύμα του. 
Μάλιστα ο ίδιος το τελευταίο καιρό ταξιδεύει ολοένα και πιο συχνά στην Τουρκία για να περνάει χρόνο με την αγαπημένη του, αφού εκείνη λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων και του μωρού δεν μπορεί να βρίσκεται τόσο συχνά στη Γερμανία.

gossip-tv.gr ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: