«Στεναχωρήθηκα αλλά δεν της κρατάω κακία!»
Μπορεί ο Γιούρι Μελίκοβ να θεωρούταν ένα από τα φαβορί για τη νίκη στο «Voice», αλλά τα προγνωστικά...
ανατράπηκαν στον ημιτελικό, με αποτέλεσμα να χάσει από την Αρετή Κοσμίδου!
Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, οι δυο παίκτες άκουσαν την ανακοίνωση του αποτελέσματος πιασμένοι χέρι-χέρι, χωρίς να κρύβουν την αγωνία τους.
Ο 16χρονος παίκτης από την Κύπρο, μιλώντας στο star.gr λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, δεν έκρυψε ότι στεναχωρήθηκε:
«Στεναχωρήθηκα. Λογικό δεν είναι; Ήμουν ένα βήμα πριν τον τελικό! Αλλά δεν της κρατάω κακία!» είπε αστειευόμενος, μιας και με τη συνομήλική του Αρετή, είναι κολλητοί!
Όπως δήλωσε στο star.gr o Γιούρι, με την Αρετή γνωρίστηκαν από τις αρχές του show, όταν ακόμα το παιχνίδι βρισκόταν στις blind auditions.Οι δυο τους ήταν στο ίδιο πούλμαν που τους μετέφερε στο show, και έκτοτε έγιναν αχώριστοι:
«Γνωριστήκαμε και από εκείνη τη μέρα κάνουμε κολλητή παρέα».
Τι κι αν ο Γιούρι μένει Κύπρο και η Αρετή Αλεξανδρούπολη;
«Η απόσταση δεν νομίζω ότι είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα μεταξύ δυο φίλων. Το σημαντικό είναι να μην χαθεί αυτή η αγάπη και αλληλοσυμπάθεια που έχει ο ένας για τον άλλον!» δήλωσε στο star.gr ο 16χρονος παίκτης.
Όσο για τα επόμενα σχέδια του τώρα που το παιχνίδι τελείωσε για εκείνον;
«Θα πρέπει να τελειώσω οπωσδήποτε το σχολείο και μετά βλέπουμε. Ήδη έχουν γίνει πολλές προτάσεις. Αν μου έρθει μια πολύ καλή ευκαιρία, θα την αρπάξω! Θέλω όμως να πάω να σπουδάσω vocal και stage performance σε ένα κονσερβατόριο μουσικής, είτε Νορβηγία είτε Ιταλία.Παρόλο που δεν πέρασα στον τελικό, τώρα περνάω την καλύτερη φάση της ζωής μου!»