ΣΙΝΕ

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

The Voice: Τι δηλώνουν οι 4 φιναλίστ λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο ΤΕΛΙΚΟ!

Το “The Voice” κατάφερε να γίνει το τηλεοπτικό φαινόμενο της χρονιάς και στην Ελλάδα, ανατρέποντας τα δεδομένα παρουσίασης. Και όλοι μιλούν για αυτό.
Ο Λευτέρης Κιντάτος και...
οι Μαρία Ελένη Κυριακού, Αρετή Κοσμίδου, Αίμιλη Χαραλάμπους κυνήγησαν το όνειρό τους, ώστε να αναδειχτούν η «Φωνή» της Ελλάδας και να υπογράψουν το συμβόλαιο με μεγάλη δισκογραφική εταιρεία.
Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε, οι συμμετέχοντες βρέθηκαν σε μία επιπλέον «αναμέτρηση», σε ένα γνώριμο περιβάλλον για εκείνους. Τα υψηλόβαθμα στελέχη του ΑΝΤ1 διοργάνωσαν μία συνάντηση των εκπροσώπων των media μαζί τους, μιλώντας για τα συναισθήματά τους, αλλά και για την… επόμενη μέρα, όπως διαβάζουμε στο Joy-tv.
Η συνάντηση έγινε στα Studio Κάππα, στα Σπάτα. Εκεί βρίσκονταν όλοι από νωρίς, με εξαίρεση τη 16χρονη Αρετή Κοσμίδου η οποία ταξίδεψε με μεσημεριανή πτήση από την Αλεξανδρούπολη και έφτασε λίγο μετά τις 4.
Την αρχή έκανε ο Λευτέρης Κιντάτος ο οποίος «έχει μάθει να σέβεται τον αντίπαλο και να μην τον φοβάται», προσθέτοντας πως «εξολοθρεύομαι δύσκολα από τις γυναίκες. Έτσι έγινε και έτσι θα συνεχίσω». Μέσα από τη συμμετοχή του στο show η ζωή του έχει αλλάξει τονίζοντας ότι η παραγωγή είναι ότι πιο αξιοπρεπές έχει δει στην τηλεόραση και «δεν έχει αυτό το καραγκιοζιλίκι». Πρόσφατα ο Λευτέρης «έχασε» τον πατέρα του και ευχαρίστησε τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία του να μη γίνει καμία αναφορά στο συμβάν και πως δεν θέλησε να πει από μόνος του την περιπέτεια υγείας που βιώνει η μητέρα του. «Έχω μάθει να ζω με το πρόβλημα υγείας της μητέρας μου. Ό,τι απάντηση έχω δώσει είναι από ερώτηση. Δεν ξεπούλησα τίποτα!» απάντησε ο Λευτέρης . Ενώ τη χρονιά αυτή «τα έχει δει όλα!». Όταν τον ρώτησα αν τώρα που έγινε γνωστός έχει περισσότερες κατακτήσεις στις γυναίκες, ο ίδιος, αστειευόμενος είπε πως «οι μετοχές μου στις γυναίκες έχουν ανέβει, λόγω της αλλαγής που έκανα στο μαλλί».
Στη συνέχεια μίλησε η 16χρονη Κύπρια Αίμιλη Χαραλάμπους, η οποία παραδέχτηκε πως είναι «αρκετά δύσκολο όταν αφήνεις το σχολείο πιο πέρα. Θέλω να το τελειώσω και να κάνω τις σπουδές μου». Αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω, θα ξανά επέλεγε τη Μελίνα Ασλανίδου για coach ή θα άλλαζε; «Θα ξανά επέλεγα τη Μελίνα. Είναι πιο κοντά στα ακούσματα μου», απάντησε.
Η Μαρία Ελένη Κυριακού, μητέρα τριών παιδιών, κατάφερε να συνδυάσει τη μητρότητα με τη μουσική. «Πρέπει να ‘σαι πολύ δυνατή για να ανταπεξέλθεις και σωματικά και ψυχολογικά. Όμως, μπορούσα να κυνηγήσω κάτι ακόμα που θα μ’ έκανε ευτυχισμένη, όπως η μουσική» . Όσο για το πώς θα χαρακτήριζε τον εαυτό της; «Είμαι μία ήρεμη δύναμη. Ωστόσο είναι σημαντικό να συνδυάζεις τον ελληνικό με τον αγγλικό στίχο. Επειδή θεωρώ αντίπαλο την Αρετή, θα ψήφιζα την Αίμιλη». Έχει πάρει συμβουλές από την coach της, τη Δέσποινα Βανδή; «Εννοείται. Μου ‘χει δώσει πολλές χρήσιμες συμβουλές ως προς τη σκηνική μου παρουσία που υστερούσα». Μάλιστα η Μαρία Ελένη δε δίστασε να αναφερθεί και στα σχόλια που έγιναν για τον 16χρονο Γιούρι ότι ο πατέρας του πλήρωνε τηλέφωνα για να μείνει μέχρι το τέλος. «Ο Γιούρι προέρχεται από εύπορη οικογένεια, αλλά είναι υποτιμητικό να λέει ότι η οικογένεια του ψήφιζε περισσότερο από τον κόσμο».
Τέλος, τον λόγο πήρε η 16χρονη Αρετή Κοσμίδου, η οποία κατά καιρούς έχει δεχτεί θετικά και αρνητικά σχόλια. «Είναι κουραστικό να συνδυάζω το σχολείο και τη μουσική, αλλά είναι όμορφο. Τα άτομα που βρίσκονται γύρω μου, δεν έχουν αλλάξει συμπεριφορά απέναντι μου και παραμένω ήρεμη. Ωστόσο το πρωί προσπαθώ να είμαι ισορροπημένη και να μη μιλώ για το “The Voice” και το απόγευμα ασχολούμαι με τη μουσική» είπε η Αρετή περιγράφοντας την καθημερινότητα της. Πως σχολίασε η ίδια τη λιποθυμία της στα παρασκήνια το βράδυ του ημιτελικού; «Η λιποθυμία προήλθε από την κούραση και την ένταση. Από τίποτα άλλο». Ενώ, δε δίστασε να αναφερθεί και στον Γιούρι λέγοντας ότι «είμαστε φίλοι. Στενοχωρήθηκα που έφυγε, πολύ περισσότερο από εκείνον»,προσθέτοντας πως το διάστημα που μεσολάβησε δεν έχουν μιλήσει για όσα έγιναν και πως το βράδυ του τελικού θα μιλήσουν από κοντά για όσα έχουν ειπωθεί. Είπε επίσης πως προσπαθεί να διαφυλάξει την παιδικότητα της και δεν έκρυψε την επιθυμία της ότι θα ήθελε να κερδίσει ο Λευτέρης Κιντάτος, επειδή είναι πολύ καλός άνθρωπος, αλλά και καλλιτέχνης. Τέλος, σχολίασε το γεγονός ότι στα περισσότερα live τραγούδησε αγγλικά τραγούδια: «Στη γλώσσα μας εκφραζόμαστε πιο ελεύθερα και τα ελληνικά είναι η πιο όμορφη γλώσσα. Αλλά πριν από 1,5 χρόνο με τα αγγλικά ξεκίνησα…»
ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Οι συντελεστές του ΑΝΤ1 ήδη σχεδιάζουν τον δεύτερο κύκλο του “The Voice”, ο οποίος προγραμματίζεται για τον Δεκέμβριο του 2014. Μάλιστα βασική επιθυμία των στελεχών είναι να παραμείνουν όπως έχουν οι συντελεστές, καθώς «ομάδα που κερδίζει, δεν την αλλάζεις».
*Με το σύνθημα «Μια χώρα, μια φωνή» ο Όμιλος ΑΝΤ1 διοργανώνει μία μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία την Πέμπτη 3 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ για τη στήριξη του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Εκεί θα τραγουδήσουν οι τέσσερις coaches: Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Μιχάλης Κουινέλης/Stavento, Μελίνα Ασλανίδου.
athensmagazine.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: